2777
2789
یعنی غریبی تو قزوین؟

غریب که چند تا دوست آشنا دارم  ولی کلی بخوای حساب کنی بله

باید بجای قهر کردن باهم حرف بزنیم من ایمان دارم کلمه ها قدرت دارن تا کوه را جابجا کنند حرف زدن فاصله ها را ازبین میبرد وما را به یکدیگر نزدیکتر ميکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از راهنماییت.محله های متوسطش کجاهاس؟ملاصدار و پونک و دانشگاه خیلی گرون بودن ولی فکر کنم بالا شه ...

آره اونجا گرون هستش ولی اگه جای متوسط میخوای مينودر  خوبه اگه هم میخوای به مرکز شهر نزدیک باشی باغ دبیر و فلسطین عاليه

باید بجای قهر کردن باهم حرف بزنیم من ایمان دارم کلمه ها قدرت دارن تا کوه را جابجا کنند حرف زدن فاصله ها را ازبین میبرد وما را به یکدیگر نزدیکتر ميکن
شنیدم قزوین شهر خیلی گرونی نیست حداقل نسبت به اهواز اینجوریه؟خونه هاش چه طورن تو یه محله متوسط

بستگی داره باز با کجا مقایسه کنید مثلا نسبت به پایتخت خیلی ارزون تره ولی نسبت به خیلی شهر ها هم گرون

از نظر خونه اگه واسه اجاره بخواید یه جای متوسط می تونید با ۴۰-۵۰ یه خونه عالی اجاره کنید واگر برای خرید میخواید باز جای متوسط باید حدود ۲۰۰ -۲۵۰داشته باشی تا بتونی یه خونه عالی داشته باشی

غریب که چند تا دوست آشنا دارم  ولی کلی بخوای حساب کنی بله

بله ،الان چند تا دوست جدید پیدا کردیم که از همکاراي همسرم هستن ،خیلی راحتم 

مرسی از راهنماییت.محله های متوسطش کجاهاس؟ملاصدار و پونک و دانشگاه خیلی گرون بودن ولی فکر کنم بالا شه ...

تو قزوین شهرک کوثر و مینودر جاهای عالی واسه زندگی هستن من آروم تمیز و با امکانات کار نظر قیمتی هم مناسب

اونجاها که شما فرمودید چهار گرون و بالا هستن ولی همین شهرک کوثر و مینودر متوسط و عالی برای زندگی

مرسی از رااهنماییت

فدات  

من تو قزوین زندگی میکنم تیکه خیلی کم شنیدم که البته فک کنم چیز عادی باشه چون همه جا ازین جوونا هستن ...

آره شاید راست میگی 😊

چون من هیجا تیکه نشنیدم 

همتون رو دوست دارم :)                          
اووووووووه نگوووووووو 😉البته من مشکلات دیگه ای داشتم جاش نیست اینجا 😐

اوهوم منممم 😁😁 ولی خب واقعا همه اینجوری نیستن 

همتون رو دوست دارم :)                          
اوهوم منممم 😁😁 ولی خب واقعا همه اینجوری نیستن 

اون که بله اصلا به شهر و کشور نیست به ذات آدما مربوط میشه اما چون اون چند تا خانواده که به ما خیلی بدی کردن قزوینی بودن من یه جورایی آلرژی دارم به این شهر وگرنه واقعا ربطی نداره آدم خوب و بد همه جا هست شانس ما طرف حسابمون قزوینی بود😶

🎨