2777
2789

عزیزم من ده ساله که به همراه شوهرم در قزوین زندگی می کنم البته از طرف مادری قزوینی هستیم. قزوین کلا شهر خوبیه. مراکز خرید خوبی داره (البته به نسبت وسعتش نه در مقایسه با تهران یا تبریز) . انصافا نسبت به شهرهای همرده خودش مثل اراک و قم و یزد و اینها شهر باصفا و دلنشینی هست. مردمش هم مردم خوبی هستند. به حرفهای این دوستمون که ضد مردمش حرف زدن توجه نکن. قزوینی ها به هیچ وجه دخو یا هیز نیستن و همه جور تیپی توش هستند ولی عمدتا مردم آرومی هستند خیلی مردم آروم و خوبی ان. مثلا اگه جنوب شهر یا سمت بازار برید مردم مذهبی تر هستند مثل همه شهرهای دیگه ایران. از اونطرف نیمه شمالی شهر کاملا مدرنه مردمش خوش لباس هستند (فکر کنم یه آماری داده بودن که قزوین دومین شهر ایران در خرید لباسه). ماشین خوب سوار میشن و جوون هاش هم به روز هستند و به اندازه کافی هم رستوران و فست فود داره و کلا از اون شهرهایی هست که مردمش دستشون به دهنشون میرسه. خودت ببین که در مناطق خوب شهر، خونه تا متری، 8 یا 9 میلیون هم میرسه  جاهای خیلی خوب که گرون تر هم هست. اصلا شهری که فقط یک ساعت با تهران یا یک ساعت و نیم با شمال فاصله داره و کلی دانشجو و دانشگاه داره و کلی هم صنعت داره مگه میشه مردم عقب افتاده ای داشته باشه؟! . الان هم خیلی بهش رسیدن و زیبا شده تو این چند سال شاید نزدیک به بیست تا پل و کلی برج و مجتمع تجاری توش زدن که شهر حسابی خوشگل شده اون موقع که ما تازه اومدیم زیاد امکانات نداشت الان خیلی بهتر شده ولی هیچ جا برای من تهران نمیشه. اما از زندگی در قزوین هم راضیم. بعد از تهران بهترین شهری هست که من می تونم توش زندگی کنم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا اينا اصلا قزويني حساب نميشن اصلا خيلي ادماي بدي هستن من تاحالا نشنيدم يكي از اونجا تعريف كن ...

ببینین هشت ساله اومدین قزوین ,وقتی خبر از تاریخ و فرهنگ یه منطقه ندارین نیاین اینجا گنده گویی کنین و حرفایی کهمعلوم نیست کی و چطور بهتون دیکته کرده رو اینجا طوطی وار میگین,واقعا خجالت اوره دارین اینهمه از ابنکه نباید همه مردم یک منطقه رو بخاطر عده کمی به چشم بد دید رو به اون خانم میگی و درمورد یه منطقه دیگه انقدر مهمل میبافین, تا حالا مگه الموت رفتی که انقدر حرف مزخرف میزنی؟ مردمی که بسیار رحمتکش هستن و با کشاورزی و دامداری به مراتب بالای کشوری و استانی رسیدن انقدر به قزوینیای اصیل درد کرده که انقدر حرف مفت میزنن پشتشون ,خدا جواب امثال شمارو بده ک ندیده حرف میزنین

و خدا هست ....

با سلام 

من کاری ندارم قزوین خوبه یا بد. 

ولی توی بعضی از کامنت ها خوندم که قزوین یک شهر مذهبیه..... خواستم بپرسم آیا مذهبی بودن یک شهر نشانه ی خوب بودنشه؟ 

به نظر من افراد مذهبی بدترند، چون پشت مذهب قایم میشوند و چهره ی واقعی شون را رو نمی کنند ولی به موقع ضربه می زنند. شهر خوب شهری ست که مردمش مرام و وجدان و انسانیت داشته باشند. البته من در مورد قزوین قضاوتی نمیکنم. ولی مذهب معیار خوبی نیست.... 

عزيزم اونا اصلا ربطي ب قزوين ندارن ي قوم جدا هستن ك فاصلشونم خيلي زياده با خود قزوين اميدوارم مشكلت ...

ببین آدم خوب بد همه جا هست، درست نيس از چند نفر بدی دیدیم بگيم همه بدن.. شاید در گذشته ها طایفه هايي بودن خطا هايي داشتن.. ديگه دلیل نيس همه مث هم باشن، بس ميگن، ترک ها خرن.. ما باید باور کنیم؟!! ببخشید ها.. معلوم که نباید باور کنیم، شخصیت هرکس به رفتارشه 

اکثر مردمشون هیز تشریف دارن 😤😤 همه شون نه ها ۸۰ درصد  من یه بار رفته بودم دو تا پسر افتاده ...

اصلا این طوری نیست اتفاقا بسیار شهر مذهبی با اصالت هست چون افراد زیادی از این ور اومدن وجهه شهر ما رو خراب کرده 

سلام، به نظرم بهترین جایی هست که میشه زندگی کرد نه خیلی شلوغه نه خیلی خلوت، آدمای بافرهنگی هم داره، تجملاتی هستن، قیمت خونه هاش تو منطقه ملاصدرا و پونک خیلی گرونه اما محله ایی باکلاس و امنی هستش واسه زندگی، لهجه قشنگی هم دارن، من که خیلی خوشم میاد ازشون، دوست من همه جا خوب و بد داره، مهم اینه که تو چی میخوای داشته باشی

تمیزه ولی خونه و ایناش رو نمی دونم  نه فرهنگ نه من که رفته بودم کلی تیکه شنیدم پدرم دراومد 😣 ...

حتما خودتون مشکلی داشتید که اون اتفاق براتون پیش اومده وگرنه هیچ جایی رو به صراحت نمیشه مورد قضاوت قرارداد

اکثر مردمشون هیز تشریف دارن 😤😤 همه شون نه ها ۸۰ درصد  من یه بار رفته بودم دو تا پسر افتاده ...

ااااااای خداااااااااا آخه با یبار چطور تونستی تشخیص بدی تو آخه      که 80 درصدشون هیز هستن

عضو گروه نارنجی     وزن شروع 80    وزن نهایی 63