استارتر جان شهر خوبی رو برای زندگی کردی اما باید قبلش نقاط مثبت و منفی شهرمونو بهت بگم آب و ه ...
مرسی از راهنماییت من دیروز از قزوین برگشتم اهواز.به نظرم شهر خیلی تمیزی بود خیلی دور زدم توش اب و هواش عالی البته یکم سرد بود .مردمش هم خوب بودن تا میفهمیدن مسافریم اصرار داشتن بریم خونشون و تعارف میکردن .از یکی هم آدرس میگرفتیم کلی توضیح میداد ودلسوزانه برعکس بعضی از شهرا.درکل منو شوهرم خیلی خوشمون اومد ولی متاسفانه کار شوهرم جور نشد و فعلا برگشتیم اهواز.
اکثر مردمشون هیز تشریف دارن 😤😤 همه شون نه ها ۸۰ درصد من یه بار رفته بودم دو تا پسر افتاده ...
😟شما معمولا از جز ب کل قضاوت میکنی؟تو هیچ شهری کنایه وجود نداره؟ اتفاقی همجین چیزی دیذی باید تسری بدی ب همه ،،،،من چندین ساله قزوینم اب و هواش ک عالیه مردمشم خوبن
عزبزم نمیدونم اومدی قزوین یا ن ولی یچیز کلی بگم جایی که کنایه من خوردم تو قزوین فقط بازار بوده ..بقیه جاهاا اصلااا ب یاد ندارم ،مکان مناسب و معمولیم مینودر و کوثره
من قزوینی هستم ، قزوین نسبت به گذشته خیلی پیشرفت کرده و خواهد کرد، به لطف دانشگاه باراجین که تهرانی های زیادی اومدن برای تحصیل روی فرهنگ نسل جوون خیلی تاثیر خوبی گذاشتن کمتر بین جووونا مذهبی دیده میشه و کاملا آپدیت شدن و مطمئنا جووناشونم رو فرهنگ پدرمادرشون تاثیر گذاشتن و خواهند گذاشت
عموی من کرج زندگی میکنه آدم خوب زیاد داره ولی به همون اندازه خلاف کار داره واقعا 72 ملت و جرم و جنایتم توش زیاده و اینطور بگم خلاف و مواد مخدر برای اکثرشون امر عادی هست