2777
2789
استارتر جان شهر خوبی رو برای زندگی کردی اما باید قبلش نقاط مثبت و منفی شهرمونو بهت بگم  آب و ه ...

مرسی از راهنماییت من دیروز از قزوین برگشتم اهواز.به نظرم شهر خیلی تمیزی بود خیلی دور زدم توش اب و هواش عالی البته یکم سرد بود .مردمش هم خوب بودن تا میفهمیدن مسافریم اصرار داشتن بریم خونشون و تعارف میکردن .از یکی هم آدرس میگرفتیم کلی توضیح میداد ودلسوزانه برعکس بعضی از شهرا.درکل منو شوهرم خیلی خوشمون اومد ولی متاسفانه کار شوهرم جور نشد و فعلا برگشتیم اهواز.

اکثر مردمشون هیز تشریف دارن 😤😤 همه شون نه ها ۸۰ درصد  من یه بار رفته بودم دو تا پسر افتاده ...

چرا چرت و پرت میگی ازخودت وقتی اطلاعات کافی نداری؟!

حرف دهنتو بفهم بزن معلوم نیست خودت از کدوم جهنم دره ای هستی که اینطوری دهنتو باز میکنی بدون مغز چرت و پرت میگی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چهارسال اونجا درس خوندم. غريبه بين خودشون راه نميدن انگار بلانسبت چي هستن! علنا هم ميگن اينو.&nbs ...

با این همه چرت و پرتایی که گفتی همون اولش فهمیدم که رشت هستی

اتفاقااااا دقیقااااا داری برعکس میگی همه این چیزایی که گفتی رشتیا هستن

همچین تهمت هایی به قزوینیا نمیچسبه

لطفا بفهمید چی دارید میگید و ذهنیت مردم رو مثل خودتون داغون نکنید

چرا چرت و پرت میگی ازخودت وقتی اطلاعات کافی نداری؟! حرف دهنتو بفهم بزن معلوم نیست خودت از کدوم جهنم ...

می سپارمت به خدا 

جوابتو نمی دم

همتون رو دوست دارم :)                          
ببین شما چه وضعی داشتی که هرجا میرفتی جوونای شیطون کرماشون بلند میشده وگرنه قزوین شهر مذهبیه و اصلا ...

جوابتو نمی دم چون می دونم مریضی 

همتون رو دوست دارم :)                          
اکثر مردمشون هیز تشریف دارن 😤😤 همه شون نه ها ۸۰ درصد  من یه بار رفته بودم دو تا پسر افتاده ...

😟شما معمولا از جز ب کل قضاوت میکنی؟تو هیچ شهری کنایه وجود نداره؟ اتفاقی همجین چیزی دیذی باید تسری بدی ب همه ،،،،من چندین ساله قزوینم اب و هواش ک عالیه مردمشم خوبن

من قزوینی هستم ، قزوین نسبت  به گذشته خیلی پیشرفت کرده و خواهد کرد، به لطف دانشگاه باراجین که تهرانی های زیادی اومدن برای تحصیل روی فرهنگ نسل جوون خیلی تاثیر خوبی گذاشتن کمتر بین جووونا مذهبی دیده میشه و کاملا آپدیت شدن و مطمئنا جووناشونم رو فرهنگ پدرمادرشون تاثیر گذاشتن و خواهند گذاشت

عموی من کرج زندگی میکنه آدم خوب زیاد داره ولی به همون اندازه خلاف کار داره واقعا 72 ملت و جرم و جنایتم توش زیاده و اینطور بگم خلاف و مواد مخدر برای اکثرشون امر عادی هست