2777
2789
ن بابا اينا اصلا قزويني حساب نميشن اصلا خيلي ادماي بدي هستن من تاحالا نشنيدم يكي از اونجا تعريف كن ...

وای نگم برات اتفاقا خانمه که گفتم معلمه خیر سرش اعصابم خرد شد یاد کثافتکاریشون افتادم

🎨 
وای نگم برات اتفاقا خانمه که گفتم معلمه خیر سرش اعصابم خرد شد یاد کثافتکاریشون افتادم

عزيزم اونا اصلا ربطي ب قزوين ندارن ي قوم جدا هستن ك فاصلشونم خيلي زياده با خود قزوين

اميدوارم مشكلتون بزودي حل بشه

ادماي خوب و بد همه جا هستن❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برات گزارش زدم از طرز برخورد و رفتارت مشخصه شمام از كدوم شهر و قوم هستي ديگه ريپلايم نكن جوابتو نمي ...

تو منو ريپلاي نكن عقده اي.

معلومه چكاره هستي. اگه قزويني نيستي چرا بهم ريختي پس؟😁 بدو برو به ناظم بگو دير نشه.😁😂

من  يه رگم تركه يه رگم تهراني بقدري اصيل هستم كه نتونم رفتارهاي زشته يه قوم خودگه پندار رو تحمل كنم.😒

تو منو ريپلاي نكن عقده اي. معلومه چكاره هستي. اگه قزويني نيستي چرا بهم ريختي پس؟😁 بدو برو به ناظم ...

معلومه خيلي بلا سرت اوردن ك اينجوري داري آتيش ميگيري

ادمي ك مشكل دار باشه هر كجاي دنيا بره بلا سرش مياد😂😂

عقده اي تو هستي ك طرز حرف زدنت مثل كوچه بازارياس

اره مشخصه تو دهات تهراني😂😂

خدانگهدار

همينطور عقده اي بمون قزوينيه..../ چون خودت شروع كردي خيلي هم دروغگويي چون ميگي قزويني نيستم اما داري ...

مشخصه عقده تهران داري😂😂😂

ناز شست همه قزوينيا خوب آتيشت زدن 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

معلومه خيلي بلا سرت اوردن ك اينجوري داري آتيش ميگيري ادمي ك مشكل دار باشه هر كجاي دنيا بره بلا سرش ...

نه اخه قزوينيا معروفن به يه چيزايي خودت هم تو كامنت اخرت اشاره كردي بي حيا ولي انگار عاديه بينتون.

البته من منظورم اصلا اين نبوداااا.😂 تو كامنتا اخلاقاي بدشون رو گفتم.

خودت گفتي لابد زياد ديدي.😂😂😂😒

خوب نشون دادي شخصيت قزوينيت رو دروغگو. هر كي بخونه كامنت ها رو ميفهمه چقدر حقير و عقده اي هستي. هر ...

دروغگو ادمايي مثل تو هستن

شان و شخصيت توام كامل مشخص شد

برو با دهاتتون خوش باش😂😂

عكساي تهرانم خاستي برات ميفرستم😂😂😂

ب ني ني يارم گفتم بياد تاپيك😊

خانمای عزیز من اصلا نمیخواستم اینجوری اعصابتون خراب بشه واقعا ازتون همفکری خواستم حالا این وسط یکی خاطره خوب داره یا اهل قزوینه خوب تعریف میکنه و یکی دوست نداره بد میگه ولی به نظر من همه جا بد داره خوب هم داره و عر شهری نقاط ضعف و قوتی داره.لطفا به کسی بر نخوره و دوستان احترام هم دیگرو داشته باشیم من فقط راهنمایی خواستم ازتون قصدم به جون هم انداختنتون نبود

تو منو ريپلاي نكن عقده اي. معلومه چكاره هستي. اگه قزويني نيستي چرا بهم ريختي پس؟😁 بدو برو به ناظم ...

منم اتفاقا یه رگم ترکه یه رگم تهرانی ولی تو قزوین زندگی میکنم و تا به حال مشکل آنچنانی برام پیش نیومده تو همه جای دنیا آدمای بد و خوب پیدا میشن نباید که همرو یه جور دید اتفاقا شهر بسیار تمیزو زیبا با آب و هوای خوبیه و تا با کسی کاری نداشته باشی باهات کاری ندارن مشکلش اینه که مردم سردی داره و با غریبه ها نمیجوشن که این مال اصل قزیوینیاس ولی بیشتر جمعیت قزوین شاید افرادی باشن که از جاهای دیگه مهاجرت کردن به اینجا  

استارتر جان شهر خوبی رو برای زندگی کردی اما باید قبلش نقاط مثبت و منفی شهرمونو بهت بگم 

آب و هوای عااااااالی 

از نظر بافت شهری و مکان های سنتی عالی چون شهر تاریخی محسوب ميشه 

از نظر قیمت اجناس و وسایل در حد تعادله ن گرون ن ارزونه 

شهر مذهبی محسوب ميشه اما آدم خوب و بد همه جا پیدا ميشه

اما میرسیم ب مورد منفی ک اونم اينه ی طیفی از مردم قزوین نظر تنگن البته ب نظر من اما فک نکنی خودم اینطوریما اصلا چشم ندارن ببينن کسی پیشرفت میکنه فقط ب فکر پیشرفت خودشونن و خیلی فامیل بازی دارن ینی فقط فامیلاشونو سرکار ميارن 

اينا رو گفتم تا بگم هم مثبت داره ک بيشتره هم منفی داره دقیقا مث همه شهرها اما از نظر زندگی بنظرم شهر خیلی خوبيه امیدوارم هر چی خیره برات پیش بیاد عزیزم