2777
2789

خواهرشوهرم اسباب کشی داشت خودشون از ظهره درگیرن گفتم زشته براشون چایی بردم با عصرانه همینطورم برای کارگراشون دیدم شوهرم عین خیالشم نیس به شوخی گفتم حالا یه وقت  یه تشکرم نکنی انگار خواهر منه میگه وظیفت بوده باید میکردی تشکرچی بکنم 

نباید منت میذاشتی ولی اونم چشه؟ همیشه اینطوریه؟

روانشناس اینده ، کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وطیفه ات که نبوده لطفت بوده.  ولی همیشه هم انتظار تشکر نداشته باش چون تهش اینجوری ضایع ات می کنند

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

وطیفه ات که نبوده لطفت بوده. ولی همیشه هم انتظار تشکر نداشته باش چون تهش اینجوری ضایع ات می کنند

من به شوخی گفتم بهش وگرنه به من چه که واسه ۱۰ نفرآدم چیزی ببرم پذیرایی کنم 

ای قربونت نمیدونم این آقایون چشون شده اگه برای خانواده ما کاری انجام بدن همش منت میزارن ولی اگه برای خانواده اون ما انجام بدیم وظیفه بوده، منم دلم گرفته امشب ولی نمیتونم جلو دخترم چیزی به همسرم بگم اوووف

😑واقعا ادم عصبی میشه بگو لطف و شخصیت منه برا خواهرشوهر باشعور تو کی باشی که ادم حسابت کنم😑نگی اینو ...

خب ادم با شخصیت هم نباید خودش تو موقعیتی قرار بده که همچین حرفی بهش بزنند 

یعنی یا چایی نبره یا اگه برد دیگه نگه چرا از من تشکر نکردی! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!