2777
2789
عنوان

برای کارگرا چایی بردم شوهرم میگه وظیفت بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 26 پست
خوب آدم این همه زحمت بکشه بعد بیان بهش بگم وظیفته ؟ وا 🥲

عجیب تر از رفتار شوهرت، رفتار خودت هست

تا کسی ازت چیزی نخواسته انجام نده یا اینکه انجام دادی انتظار خاصی نداشته باش برای دل خودت انجام بده

خب چای بردی به نیت کمک یا دلت تشکر میخواسته 

اگر اولیه پس حرف شوهرت مهم نباشه برات

خواجه در حیله تا «به ما چه کند؟»                                   ما دل‌آسوده تا «خدا چه کند.                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به شوخی گفتم بهش وگرنه به من چه که واسه ۱۰ نفرآدم چیزی ببرم پذیرایی کنم

دیگه همین ها می شه تجربه!  

یه جمله ای بود که می گفت بچه ها به شوخی به قورباغه ها سنگ پرتاب می کردن ولی قورباغه ها جدی می مردند! 

خیلی چیزها هست که به شوخی گفته می شه ولی تهش جدی می شه و باعث درد و ناراحتی می شه! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

من به شوخی گفتم بهش وگرنه به من چه که واسه ۱۰ نفرآدم چیزی ببرم پذیرایی کنم

وسط اسباب کشی و خستگی جای شوخی نیست

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

یه ضرب المثل بی ربط مبگم منظورشو بگیر 

میگه وقتی کارفرما از شما کوکو سبزی میخواد بهش قرمه سبزی با ته دیگ زعفرونی نده 

خوب کارت یه جورایی عین منت کردن بوده ..وقتیم قدر نمیدونن دیگه انجام نده 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

خب ادم با شخصیت هم نباید خودش تو موقعیتی قرار بده که همچین حرفی بهش بزنند یعنی یا چایی نبره یا اگه ب ...

ای قربون دهنت...چرا الکی لحظه هاشونو تلخ میکنن نباید میگفت اصلا

اللهم عجل الولیک الفرج💚
عجیب تر از رفتار شوهرت، رفتار خودت هستتا کسی ازت چیزی نخواسته انجام نده یا اینکه انجام دادی انتظار خ ...

انقدر از این چیزها تو زندگیم دیدم و دلشکسته شدم که اخر دست فهمیدم همه خوبی ها رو باید برای خدا انجام داد نه خلق خدا.   آن‌وقت هست که اصلا تشکر کردن و نکردن ادم ها برات مهم نیست و هیچ وقت دلت نمی سوزه 

چایی می بری برای رضای خدا برای بنده هاش می بری.  کلی هم این وسط ثواب می بری چون برای خدا به کار انجام دادی.  

ادم های دیگه می خوان تشکر بکنند یا نکنند انقدرها مهم نیست

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

وای اصن عیب نداره تو برای خدا انجام دادی گلم میدونستی تشکر نکرده همین چقدر باعث اجر کارت بیشتر باشه پیش خدا انسان اگه کار خوبی میکنه هرجا باید برای خدا باشه ن اینکه منتظر باشه خلق تحسینش کنن گلم وقتی اینجور وقتا کسی تشکر نمیکنه غروری که ازت گرفته میشه باعث میشه پیش خدا با ارزشمند تر باشه کارت 

هرچند که تشکر ادمو دل گرم میکنه اگه هم نکردن عیب نداره چی قشنگ تر اینکه پیش خدا اجر بزرگی داری