2777
2789

من مسابقه داشتم امروز،خسته و کوفته از صبح فقط منتظر بودم بیام خونه غذا بخورم عدسی داریم نونم تموم شده نونوایی باز نیست،پولم ندارم دیروز یکی از دوستام نیاز به پول بود خیلی قرض دادم بهش،حالا بدون پول موندم  بخوام سفارش بدم اعضای خانواده هم نیستن،حرف میزدیم با هم یهو گفتم گرسنمه و این حرفا عکس یه سینی بزرگ به شوخی فرستادم براش،اولش شوخی کردیم بعد گفت اینو کدوم رستوران داره بگیرم برات آدرس دقیق بفرست و آف شده بعد این پیامش،این وسط موندم بگم نمیخواد مرسی یا آدرس پلاک و اینا رو بدم بهش کوچه رو میدونه و راه دوره اینجا نیست،حس میکنم زشته خیلی رک بگم آره 

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم نه یکم زشته

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

اتفاقا بگو اره اگه فرستاد بدون مرد زندگیه نفرستاد دکمه شو بزن

از لحاظ دست و دلبازی میدونم که واقعا بیسته هر بار اینجاست هر چی بگم میگیره،ولی الان شرایطش سخته واقعا میدونم که دستش زیاد پر نیست نمیدونم چی بگم 

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

بگو اره ببین اصلا میفرسته

میدونم که می‌فرسته هر بار پیشم باشه هر چی بگم نه نمیاره ،ولی الان خجالت میکشم دستش یکم خالیه 

بذار بگیره

البته من راستش دوران دوستیمون آدرس خونمونو بهش نداده بودم

مثلا میگف میام دنبالت بریم فلان چیزو بخوریم

یا میگف میام میبرمت ژلاتو هاوس😂

منم با کله میرفتم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

رعایت کن

برای همین دو دلم اگر پیام داد تازه آنلاین شده میگم نمیخواد یه چیزی میخورم