2777
2789

متولد ۷۵ هستن کارمندن و لیسانس گرفتن 

من ۸۲ و فوق دیپلم  و ارایشگرم و ساز میزنم کمک همسرمم حسابداری میکنم به عبارتی همه کاره و هیچ کاره

ایشون تازه وارد خانواده ما میشه ولی نمیخام حس کنم بی دستاورد و سطح پایینم چیکار کنم نمیخام با اون بنده خدا رقابت داشته باشم ولب خوب حس من اینه 🥲

کارمند کجاس

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کنین بین هم دیگه دوستی ایجاد کنین نه صمیمی فکر کنین دوتا همسایه این و به اجبار باید بشینین دم در مثله قدیما سلام واحوالپرسی کنین .اینجوری از الان پایه حسادتو تو ذهنت بنا کردی

ارایشگری درامدش که زیاده ففط به شرطی که محیطش خوب بشه اسی قصد توهین ندارم ها ولی سعی کن محیط ارایشگاهت خوب باشه متاسفاته ی سری ها باعث شدن این شغل رو بد بیببنن بخصوص که میبیینی طرف ارایشگره بیرون رفتنی زیاد ارایش مبکنه محیطش مناسب نمیشه

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

به نظرم زندگی خودت رو بکن اگه می خوای به خاطر او پیشرفت کنی درست نیست به خاطر خودت کاری رو انجام که دوست داری  کارمند بودن خوبه درآمد داری ولی خوب یه خانوم هم باید خانه داری کنه هم کار خیلی خسته میشه به نظرم زن تو خونش کدبانو باشه به خودش برسه و بچه هاشون درست تربیت کنه بهتره اگه که مشکل مالی ندارن و شوهر ش درامد داره  به نظرم سر کار رفتن درست هم نیست هم چین