من مسابقه داشتم امروز،خسته و کوفته از صبح فقط منتظر بودم بیام خونه غذا بخورم عدسی داریم نونم تموم شده نونوایی باز نیست،پولم ندارم دیروز یکی از دوستام نیاز به پول بود خیلی قرض دادم بهش،حالا بدون پول موندم بخوام سفارش بدم اعضای خانواده هم نیستن،حرف میزدیم با هم یهو گفتم گرسنمه و این حرفا عکس یه سینی بزرگ به شوخی فرستادم براش،اولش شوخی کردیم بعد گفت اینو کدوم رستوران داره بگیرم برات آدرس دقیق بفرست و آف شده بعد این پیامش،این وسط موندم بگم نمیخواد مرسی یا آدرس پلاک و اینا رو بدم بهش کوچه رو میدونه و راه دوره اینجا نیست،حس میکنم زشته خیلی رک بگم آره
عزیزِ من، برخی آدمها هستند که اندوههای بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی میکنند و لبخند میزنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمیزنی؟
خودت چطوری تونستی تا این وقت بدون غذا بمونی ...بعد میگی آف شده اینا حس میکنم تاروف زده فک نکنم به این زودی آن بشه ولی حالا اشکال نداره بخاطر امتحان کردنش بگو ببینم چی میشه
😂😂😂😂،میتونم زنگ بزنم نونوایی آشنا هست بگم نون بذار برام میام میبرم ولی بعد مسابقه پاهام به حدی د ...
خوب بگو بیاد دنبالت برین ساندویجی که زیادم خرج نشه بعد برسونت خونه
من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی . خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه. چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨👩👧👧
🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم
زشته پسر مردم غذا بخره فدا هم دعواتون شد بهت میگه گشنه
بهتر
شوهر ک نیست نگران چیزی باشیم
باید تا میشه کند👌🏻
🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم
فقط اگه خرید بگو ایوای من اصلا منظورم این نبود دستت درد نکنه و از این حرفا
۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂
بهترشوهر ک نیست نگران چیزی باشیم باید تا میشه کند👌🏻
😐این حرفت دور از انسانیت نیست؟
۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂
بهترشوهر ک نیست نگران چیزی باشیم باید تا میشه کند👌🏻
😶😶😶😶من با شوهرم دوست بودم تازه من کلی طلا براش خریده بودم پلاک زنجیر اینا روم نشد یکبار یه کار اینجوری کنم هیچوقت زیر منتش نمیرفتم حتی تو عقد پول نمیگرفتم غرورم اجازه نمیداد با اینکه وضع مالیشم خوب بود..یبار رفتیم مسافرت یه عروسک خرید برام اگه بدونی مامان باباش چیکار کردن بعدش