دخترم تو سن هفت سالگی وقتی ۴ روز مونده بود که بره کلاس اول ابتدایی ، تو باغ برادرشوهرم زنبور نیشش زد و از اون شب لکنت گرفت ، قبلش به بلبل زبونی تو کل فامیل زبون زد بود ولی از اون موقع خیلی ساکت شده و میترسه از خرف زدن و همش تو خودشه ، گفتار درماوی اصلد نبردم چون شوهرم مخالف هست ، همش میگه خودش خوب میشه ولی الآن ۴ ساله خوب نشده و وقتی استرس داره بدت میشه ، اگه دارویی سراغ دارین تو رو خدا بگین
سلام اسیتارتر جان من برادرم تا کلاس دوم لکنت زبان خیلی زیادی داشت اصلا نمیتونست حرف بزنه توی یک مجلسی یه نفر دکتر معرفی کرد یعنی باور کن معجزه شد حتی ما نذری هم دادیم چون خیلی دردناک بود وقتی حرف میزد همه نگاهش میکردن حتی خودش هم افسرده شده بود اسم دکتره هم محمد برزگر فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان توی تبریزه با یه قرص در عرض یک ماه کاملا خوب شد ما یک سال کاملا گفتار درمانی بردیم جواب نداد
سنجش دخترم قبول نکرد گفت ببرید گفتاردرملنی، تو همون جلسهاول ک و گ رو یاد گرفت،، خیلی خوب پیش رفت.. به حرف ر که رسید نبردیمش.. گفتیم خودمون کار میکنیم... اما الان بعد چندسال همون ر میلنگه
جای من نیستی عزیزم اگه بفهمه بردمش خون به پا میکنه تو خونه دعوا بشه به دخترم استرس وارد میشه بدتر ...
فدات شم يه فكري بردار اين بچه نياز به گفتار درمان داره اگه قرار بود خوب بشه شده بود نميخوام نگران و ناراحتت كنم اما زمان طلايي را خدا نكرده از دست نديد، من يه ادميم كه از سرو صدا ميترسم اما مطمينم همچين جيزي پيش ميومد پاي كتك خوردن وزدن وايميستادم بچه ام را ميبردم گفتار درماني ،چون لكنته فكر ميكنم جلسه زياد بخواد حداقل يكي دو جلسه بريد ببينيد چه كار بايد كرد
هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر
سلام دوست عزیز نگرانی شما رو کامل درک میکنم.پسر منم همسن دختر شمافکر کنم یک ماه هم از کلاس اول نگذشته بود دچار لکنت شدید شد شدیدا حتی یک جمله نمیتونست بگه به قول شما
الان دو هفته ست صبح ناشتا و آخر شب بهش کندر و سیاهدانه و فلفل سیاه کوبیده نشده میدم با آب بخوره و روغن بنفشه شبی سه قطره میریزم تو بینیش ، داروی جامع امام رضا هم گرفتم دو بار تو هفته با آب انار بهش میدم ، احساس میکنم بهتر شده
اول گفتم نکنه رفتم خونه فامیل داد سرش زدن.یکی گفت داد زده ترس برداشته هر کی یک چیز میگفت .واقعا حرف و حدیث فامیل هم بدتره که چرا اینطور شده این که بلبل بود تا اینکه بردمش گفتار درمانی باورت نمیشه گفتار درمان گفت باید دو سال بیاد با هزینه های بالا موندم چه کنم
باید ببرید پیش خودش چون اینجور قرص ها واقعا بدون نسخه کمی خطرناکه ولی خیلی دکتر خوبیه وقت خوب شد همه فامیل و همسایه ها تعجب کرده بودن حال شما رو کاملا درک میکنم خیلی ناراحت کنندس ما همه روش ها رو امتحان کردم حتی طب سنتی
خلاصه گفتم ممکنه از چیزی ترسیده باشه گفت نه لکنت تو این خیلی شایع شده و طبیعیه اینا تو این سن چرخه گفتتر رو گم میکنند عزیزم نوزادم و میخوابونم کامل توضیح میدم من اینقدر راهنمایی کردم دیگران رو ان شالله شما هم نتیجه بگیری زود میام تا دیر وقت مینویسم