2777
2789
عنوان

لکنت زبان دختر م

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 128 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد خوشحال شدم مشکل دخترتون حل شده ، واسه دختر منم دعا کنید

ان شالله ک درست میشه

وقتی زبونش میگرفت ک ی رر رو هزار بار میگفت بخدا دنیا سرم خراب میشد😔 میفهمم حس ات رو

بازم دعانویس خوب برو. گناه داره بچه. دختر و پسر فرق نداره. بالاخره اذیت میشن

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

دادم بهش ولی تاثیری نداشته.از اول بهتر شده ولی هنوزم تو صحبت کردن لکنت داره ، واینکه دو روز پیش فهمی ...

الهی

کاش مامانا رو تربیت بچها بیشتر کار کنن

مواظب اعتماد بنفسش خییلی باش و تا جایی ک میتونی با ی مشاور در ارتباط باش

دستت درد نكنه كه گوش به حرف شوهرت دادي اين بچه اعتماد به نفسش هم از دست ميده نشستي كه شوهرت احازه نميده اگه پولش را نداري طلا بفروش ببرش گفتار درمان دلم  به حال طفل معصوم سوخت خواهر يه فكري بردار بعد چهار سال

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
آخه از طرفی شنیدم گفتار درمانی کاری واسه بقیه نکرده

دختر من چهار سالشه ک و گ را نمیتونست بگه همون جلسه اول گفتار درمانی ک را یادگرفت و اومدیم خونه خودش گ را گفت جلسه دوم گفتلر درمان گفت دیگه نمیخواد بیاریش فقط خونه باهاش کار کن.  

به شوهرت بگو 4 سال به حرف تو گوش کردم بچه خوب نشد.  یکسال به حرف من گوش کن.  بگو بچه منم هست چهارسال تو تصمیم گرفتی من مادرم حق تصمیم گیری برا بچه ام دارم.  از حق بچه ات دفاع کن.  چطور گذاشتی چهار سال تو این وضعیت بمونه؟! 

ممنون فدات

متوجه‌ام چقدر این موضوع برای شما نگران‌کننده است. 😔

لکنت زبان، مخصوصاً وقتی بعد از یک تروما یا حادثه شروع می‌شود، می‌تواند لکنت گفتاری اکتسابی (Acquired Stuttering) باشه. مهم‌ترین نکته اینه که خودبه‌خود بهبود در همه کودکان اتفاق نمی‌افته، و طولانی شدن آن (۴ سال در مورد دختر شما) نیاز به مداخله حرفه‌ای داره.

۱. نکات مهم درباره لکنت

سن شروع: ۷ سالگی هنوز سن مناسبی برای مداخله است.

علت: تجربه زنبور نیش و ترس مرتبط با آن ممکنه باعث تروما و اضطراب گفتاری شده باشه.

تاثیر استرس: درست است که لکنت در شرایط استرس بیشتر می‌شود.

خودبه‌خود خوب نمی‌شود: بعد از ۴ سال، بدون درمان حرفه‌ای احتمال بهبود کامل کم است.

۲. درمان دارویی

هیچ داروی مخصوص لکنت در کودکان توصیه نمی‌شود. داروهای روانپزشکی ممکن است گاهی برای اضطراب یا مشکلات همراه تجویز شوند، اما دارویی که لکنت را خودش برطرف کند وجود ندارد.

درمان اصلی گفتاردرمانی تخصصی برای لکنت است. گفتاردرمانگر تمرین‌هایی برای کنترل جریان گفتار، کاهش اضطراب گفتاری و اعتماد به نفس زبانی ارائه می‌دهد.

۳. ملاحظات عملی در خانه

از صحبت کردن با صداهای بلند یا عجله در حرف زدن جلوگیری کنید.

صبور و آرام باشید، هیچ‌وقت او را تصحیح نکنید یا مسخره نکنید.

به دخترتان فرصت بدهید با آرامش و بدون فشار صحبت کند.

تمرین‌های بازی محور و گفتار آرام می‌تواند کمک‌کننده باشد.

۴. قدم بعدی

مهم‌ترین قدم اینه که با یک گفتاردرمانگر متخصص کودکان مشورت کنید.

حتی اگر شوهرتان مخالف حضور در گفتاردرمانی است، می‌توانید جلسات مشاوره اولیه را خودتان به تنهایی ببرید تا او متوجه ضرورت درمان شود.

💡 نکته کلیدی: هرچه زودتر با متخصص صحبت کنید، احتمال بهبود قابل توجه بیشتر است. ترک درمان یا امید به «خودبه‌خود خوب شدن» بعد از ۴ سال، احتمال بازگشت کامل را کاهش می‌دهد.

اگر بخواهید، می‌توانم یک برنامه ساده روزانه برای تمرین‌های گفتاری و کاهش اضطراب برای خانه آماده کنم که بدون نیاز به دارو باشد و دخترتان بتواند آرام آرام اعتماد به نفسش را برگرداند.

می‌خواید برات آماده کنم؟

سلام اسی داداش منم عین دختر شما بود

بردیم گفتار درمانی کامل خوب شد

حتما ببرش اگه دیرتر ببری یه جوری ریشه میزنه تو زبونش و دیگه خوب نمیشه تازه ما حدود ۸ یا ۷ سالگی داداشم بردیمش دکتر کلی حرف زد بهمون گفت چرا دیر اوردینش 

ببرش لکنت داشته باشه عذاب میکشه

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

دستت درد نكنه كه گوش به حرف شوهرت دادي اين بچه اعتماد به نفسش هم از دست ميده نشستي كه شوهرت احازه نم ...

جای من نیستی عزیزم   اگه بفهمه بردمش خون به پا میکنه  تو خونه دعوا بشه به دخترم استرس وارد میشه بدتر میشه