دخترم تو سن هفت سالگی وقتی ۴ روز مونده بود که بره کلاس اول ابتدایی ، تو باغ برادرشوهرم زنبور نیشش زد و از اون شب لکنت گرفت ، قبلش به بلبل زبونی تو کل فامیل زبون زد بود ولی از اون موقع خیلی ساکت شده و میترسه از خرف زدن و همش تو خودشه ، گفتار درماوی اصلد نبردم چون شوهرم مخالف هست ، همش میگه خودش خوب میشه ولی الآن ۴ ساله خوب نشده و وقتی استرس داره بدت میشه ، اگه دارویی سراغ دارین تو رو خدا بگین
ببخشید دوست عزیز نوزادم رو به سختی باید بخوابونم.خوب اول اینکه شرایطت رو درک میکنم من کارم هر شب گریه بود از یک طرف هم فامیل های خیلی فضول و حرف مفت زنی داریم که بیشتر ازارم میدادند.شوهرم که اصلا اصلا همکاری نمیکرد فقط بلد بود داد بزنه سر بچه و هی بگه درست حرف بزن یک بار دیگه گیر بکنی و .....با هزار التماس و درخواست فقط ۵ جلسه بچه رو برد گفتار درمانی بعد ولش کرد گفت هزینه اش بالاست اینا رو میگم که بدونی درکت میکنم باید مادر قوی باشی صبر و حوصله داشته باشی و توکل کنی فقط به خدا ایمان قوی به خدا که حتما کمکت میکنه بخدا چنان لکنت پسرم شدید بود معجزه شد اصلا الان تک تک میریم جلو
اولین اشتباه من و همسرم این بود که بچه رو شدید دعوا میکردیم و تذکر میدادیم درست حرف بزن ببین دارن میبیننت یا من میگفتم اگر تکرار نکنی یا گیر نکنی برات جایزه میخرم ولی روز به روز بدتر ببین پسر من مثلا میخواست بگه اب میخوام میگفت اااااااااااابببببب مییییخواااااام اصلا افتضاح
دکتر گفت بدترین روش این هست که به روش بیارید الان این بچه ۶ سالشه کامل میفهمه نباید بزارید بفهمه لکنت داره اگر اطمینان به نفسشو از دست داد دیگه خوب نمیشه من پسرم میگفت چرا من اینطور حرف میزنم منم الکی میگفتم این طبیعیه داری خوندن و نوشتن یاد میگیری منم اینطور بودم خوب شدم پس اولین نکته اصلا و ابدا نزارید متوجه مشکلش بشه که بخواد روش تمرکز کنه
۲.تا میتونید براش کتاب داستان بخرید و با صدای بلند بخونید باورتون نمیشه ما یک کتابخونه کتاب داستان خریدیم با صدای بلند میخوندم بعد میگفتم مامان حالا تعریف کن چی گفتم یا کتاب رو باز کن از روی عکس ها داستان رو برای من بگو تا مجبور بشه حرف بزنه فقط اصراری در کار نباشه همش به صورت بازی .اینا حرف های گفتار درمان هست هر جلسه ۴۵ دقیقه نیم ساعت با پسرم کار میکرد یک ربع منو اموزش میداد
۳.تو خونه موقع حرف زدن صداتون رو بکشید مثلا بگید دوووووختتتتتتررررررررم غغغغغغغغذذذذذذذذذاااااااا میییییییخخخخخوووووورررررررییییییی،شاید خنده دار باشه ولی من همش صحبت میکردمموثره این رو هم گفتار درمان گفت شوهرمم این وسط که فقط مسخره که جمع کن اون گفتار درمان حالیش نیست ناامید نشو همه مردا همینن