2777
2789

یه پسره مجازی پیشنهاد داده بود و صحبت کردیم و روز بعد دیدم ظاهرش تایپم نیست و همش پیام میده بلاکش کردم

بعدش پشیمون شدم ولی منتظر موندم بیاد. حضوری می دید نخ میداد یا می خواست صحبت کنه.

بعد اون مدت دیدم یکی با اکانت فیک همش راجبش ازم میپرسه. فکر کردم خودشه و گفتم خوشتیپه و منتظرم بیاد. نگو دوست دخترشه ویس داد فهمیدم دختره 😐که اینقدر پیگیره و مدام بهم پیام میده. بهم میگه به دوست پسرم نگو بهت پیام دادم.

نظرتون حالا به پسره بگم دوست دخترتو جمع کن؟؟؟👀 میترسم دختره بفهمه انتقام ازم بگیره یا عکسام که از پروفم داره و آبروم تو دانشگاه ببره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم همیشه هوای هم جنس خودتو داشته باش و واسه خود شیرینی به پسره چیزی نگو

اخه خیلی وقته پیگیره و بهم نگاه بالا به پایین داره

میخوام به پسره بگم ولی میترسم ازم انتقام بگیره

به جای اینکه به پسره بگی دوس دخترتو جمع کن این پسره رو بلاکش کن تمام

پسره که پیام نمیده

این دوست دخترش بود

تازه دختره نگاه بالا به پایین بهم داره خیلی وقت بود همش میومد پیام میداد

پسره که پیام نمیدهاین دوست دخترش بودتازه دختره نگاه بالا به پایین بهم داره خیلی وقت بود همش میومد پی ...

🗿ببین یجوری حالشو بگیر دیگه پیام نده ولی به پسره چیزی نگو 

باشه دیگه سیسی جان، فهمیدیم همه فن حریفی ؛      ‌👁️👄👁️

پسره که پیام نمیدهاین دوست دخترش بودتازه دختره نگاه بالا به پایین بهم داره خیلی وقت بود همش میومد پی ...

مگه نمیگی پسره خیلی پیگیرمه؟

ببین این یه آدم خیانتکاریه همزمان با هزارتا دختره الکی وقتتو به پاش حروم نکن

اوضاع فالویینگ های پسره چطوره؟👀

اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰

مگه نمیگی پسره خیلی پیگیرمه؟ببین این یه آدم خیانتکاریه همزمان با هزارتا دختره الکی وقتتو به پاش حروم ...

هر دختری بهش درخواست فالو بده قبول میکنه

پسره پیگیر نیس اونقدر

دختره هزار برابر پیگیر تره و خیلی ندید بدیده 

هر دختری بهش درخواست فالو بده قبول میکنهپسره پیگیر نیس اونقدردختره هزار برابر پیگیر تره و خیلی ندید ...

خودشم اون دخترا رو فالو داره؟ 

خب دختره درسته نباید پیگیر یه همچین آدمی باسه ولی خب از یه جایی حق داره چون بهش خیانت شده حس میکنم از پسره خوشت اومده👀

اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰