2777
2789
عنوان

شوهرم همش ناز مادرشو میکشه

347 بازدید | 29 پست

بیرون میخوایم بریم از شب قبل اوکیها یساعت مونده میگه ن من نمبام مادرشوهرمو مبگم بعدا شوهرم میرم تا لباساشو تنش میکنه میبردش میگه بدون تو صفا نداره مسافرت رفتنی الکی میگه نه جاده خلوته اروم میرم که بیاد میره لباساشو میندازه تو ساک که بیاد یا حتی خونه خودمون میخواد بیاد مثلا من ۲۰ تا مهمون دعوت کردم بعدا میگه ن من نمیام اگهم بیام بگید پسرم بیاد دنبالم تا بیام(شوهر دارها ماشینم دارن)فک کنید من با ۲۰ تا مهمون غریبه تنهای تنها یکیشونم کمک نمیدادن تنها موندم پدرشوهرم اومده خونمون شوهرم رفته دنبالش 

الان به شوهرم گفتم بریم بیرون بعدا گفت ن خستم فلان خیلی گفتم گفت باشه بعدش گفتم پیش خودم خب چرا اخه واسه یه بیرون منت کنم گفتم بیخیال نریم گفت اوندی اومدی نیوندی خودم میرم بهترمم هست منو یه بغضی گرفته داره خفم میکنه😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه شوهر داغونی خوب اعصاب داری بخدا

الانم اومد گفت من گشنمه از دیشب کباب مونده بود گفتم خب ناهار ک خوردی اگه باز گشنته اونو داغ کن بخور گفت ن میخام تخم مرغ بشکنم مبخوری گفتم ن گشنم نیست گفت جهنم رفت درست کرد خورد😑

اه چه لوس از اول عادتش دادن به التماس کردن بندازه طرف رو بعد قبول کنه دوبار که نبرنش و محل ندن درست ...

اصلا اون برام مهم نیست دلم از این شکست که من میگم نمیام تنها میره دلی مامانش بگه نمیام همه چیو کنسل میکنع

زبانم قاصره ازاین همه بچه ننه بودنالبته یکیش خودم هم دارم از دست کاراش به مرز جنون رسیدم

اصلا برام مهم نیست که ناز مامانشو میکشه فقط کاش یک درصدشم برای من بود از کیه خونم بیرون نرفتم ولی اگه بیا بریم نمیرم دیگه