2777
2789
عنوان

شوهرم همش ناز مادرشو میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 29 پست
الانم اومد گفت من گشنمه از دیشب کباب مونده بود گفتم خب ناهار ک خوردی اگه باز گشنته اونو داغ کن بخور ...

خیلی مشکل شخصیتی داره 

خدا به داد برسه والا با شوهر نرمال گاهی آدم به بن بست میرسه اینکه دیگه کلکسیون از همه خصلتها داره 

ویژگی خوب داره؟

وای چقدر بدر از این به بعد اگر هر مشکلی برای شوهرت پیش اومد با حالت دلشکستگی بگو چون منو ناراحت کردی این اتفاق برات افتاده منم همسر گاهی اینطوری میکرد اما نه به شدت شوهر شما ولی الان هوای منو داره میگه هر وقت ناراحت کردم یا دلتو  شکوندم به اتفاقی برام افتاده 

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی خو بگو منم دوس دارم نازمو بکشی شاید میبینه مامانش بد عادت شده تجربه ش شد میخواد از الان تو عاد ...

هزاربار گفتم خودش تو جمع ما میاد میبینه بابام چجوری با من صحبت مبکنه با اجیم و مامانم حتی دامادمون با من جوری رفتار میکنه که هرکی ندونه فکر میکنه بچشم 

یبار تو شمال بودیم با بابام گفت بری تو دریا غرق شی من نمیاما لباسامو خیس بکنم جدی گفتا نه شوخی بابامم گفت جهنم من اینجا چغندرم ک دخترم منتظر تو باشه 😑

یا همیشه مثلا یچی مبخورم ک ضرره یا لباس و اینا میگه نکن اگه بیوفتی بمیریم نمیبرمت دکترا و واقعاهم نمیبره یبار انقدر حالم بد بود گفتم ببر منو دکتر من خودم اصلااا نمیرم چون میترسم کرونا گرفته بودم نمیرفتم ولی این یکی خیلی حالمو بد کرده بود گفت نمیبرم خستم زنگ زدم اجیم از اونور شهر که یکساعت راهه اومد منو برد دکتر 🫠

خدا این مادرشوهرا لعنت کنه خب تو آبی که نمیتونی از پسرت دل بکنی چرا دامادش کردی چرا یک دختر دیگه را اذیت میکنی از خدا بی خبرا 

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم

اگه بمیرهم قبول نمیکنه🫠شوهر شما دلش پاک بوده

دور از جونت دشمنانت بمیرن این آدما بعد جواب میدن خدا از یه جایی میزنذشون که نتونن پا بشن

هزاربار گفتم خودش تو جمع ما میاد میبینه بابام چجوری با من صحبت مبکنه با اجیم و مامانم حتی دامادمون ب ...

نههههه مگه میشه  من فکر می‌کنم دوس داره لجتو دراره این یه مدل دوست داشتن  رفیق بازی مردانه س 

دوس داریم رفیق فابمونو بذاریم تو آمپاس

خدا این مادرشوهرا لعنت کنه خب تو آبی که نمیتونی از پسرت دل بکنی چرا دامادش کردی چرا یک دختر دیگه را ...

خیلیم اذیتم میکنن ن فقط مادرشوهرم حتی خاهراش 

خواهر به شوهرم گفته بود ک زنتو دیدم فلان کارست یه شهرو سیر کرده از اون مدر مادر نیست و شوهرم هبچی نگفت بهشون مادرش وقتی اومد خاستگاری ۶ ماه رفت اومد تا راضی شن خانوادم بعد اینکه ما عقد کردیم زد زیر همه چی هجوم اورده بود متو بزنه بی دلیل و شوهرم نشسته بود نگا میکرد عروسیم نگرفتن برام حتی یه تیکه طلاهم ندادن بهم

نههههه مگه میشه من فکر می‌کنم دوس داره لجتو دراره این یه مدل دوست داشتن رفیق بازی مردانه س دوس دار ...

تو مریضی فکر نکنم لج دراوردن باشه وقتی من داشتم درد میکشیدم پا میشدم میوفتادم و من فشارم کلا بالاست ۱۹ هست همیشه دکتر گفته بهم خیلی خطرناکه احتمال سکته اینا هست و درصورتی که همش ۲۰ سالمه ولی با وجود اینکه اینارو میدونست منو ۵ دقیقه تا درمونگاه نبرد مامانمو اجیم که اومدن منو بردن بهم میگفتن برنگرد تو خونه این ادم بیا بریم ولی من برای ابروم باز برگشتم

تو مریضی فکر نکنم لج دراوردن باشه وقتی من داشتم درد میکشیدم پا میشدم میوفتادم و من فشارم کلا بالاست ...

ببین دلیلش چیه   بگو معمولا آقایون تو بیماری مراقب خانمشونن از من ناراحتی یا دلخوری داری که نمیذاره هوامو داشته باشی؟

تو مریضی فکر نکنم لج دراوردن باشه وقتی من داشتم درد میکشیدم پا میشدم میوفتادم و من فشارم کلا بالاست ...

وااای عزیزم خدا بهت رحم کنه حقیقتا دلم سوخت واست با این شوهر و خونواده عتیقه ش

برا چی موندی تو این زندگی؟؟ 

شما هم روح و روانت عادت کرده به آزار 

الان فکر می‌کنی حرف من اشتباهه

هم کم سنی 

هم داری تغییر شخصیت میدی کنارش باهات قشنگ بازی روانی می‌کنه 

شما که تو عقد دیدین آدمهای درستی نیستن پس می‌زدی چرا تا آخر رفتید کدوم ابرو (وقتی جوونیت داره تباه میشه شاید جونت رو از دست بدی)

شاید خیلی صبوری نمی‌دونم چی بگم

عزیزم اگه منتظری کسی بیاد معجزه کنه سخت در اشتباهی 

تا زمانی که پدر و مادر حامی داری به داد خودت برس 

پنهان کاری از خانواده اشتباه ترین کاری که زن های ایرانی میکنن ابروداری هم بهانه هست به نظرم