2777
2789
عنوان

پدرشوهرم خیلی به خواهرشوهرم میرسه و توجه میکنه اما من که عروسشم نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 74 پست
عزیزمدرسته توقعی نباید کرداما دلم میخواد بدونم چرا موقع مریضی کارو بار از عروس توقشعون میشه بیان ترو ...

خب عروس قبول نکنه 

مگه زمان قدیمه؟؟ من پدرم مادر خودمم مریض شن بهشون گفتم باید پرستار بگیرید از من توقع نداشته باشید

عزیزمدرسته توقعی نباید کرداما دلم میخواد بدونم چرا موقع مریضی کارو بار از عروس توقشعون میشه بیان ترو ...

من تا حالا ندیدم از عروس توقع داشته باشن،مکه کسی از داماد که غریبه هست توقع داره عروس هم یک غریبه هست تازمانی که حق دختر رو نخورده باشه وظیفه ای نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرشوهر منم خیلی دخترم دخترم میکنه،منم موقع بیمارستان و مریضیشون به رو خودم نیاوردم اتفاقا خیلی هم ب ...

چرا بهشون برمیخوره؟ دخترشون تو ناز و نعمت باشه بدبختی واسه عروس؟

...

من تا حالا ندیدم از عروس توقع داشته باشن،مکه کسی از داماد که غریبه هست توقع داره عروس هم یک غریبه هس ...

والا سمت ما 

هم از داماد توقع دارن 

هم از عروس 😂 

برا همین میگم وقتی توقعشون میشه باید بدرد پسر و دامادشونم بخورن

خانواده شما رفتارش با شوهرت و برادرت یکسانه (اگر برادر داری)

به هر حال بچه ای که ۲۰ ۳۰ ساله باهات زندگی میکنه با عروس/داماد یکی نیست، ناراحتی هم نداره شما این انتظارات رو از خانواده خودت میتونی داشته باشی

من تا حالا ندیدم از عروس توقع داشته باشن،مکه کسی از داماد که غریبه هست توقع داره عروس هم یک غریبه هس ...

تازه بخدا چندتا از دوستام اینقد خانواده

شوهرشون به اینا میرسن احترام, همه چی انگار دختر خودشونه

وای معلومه عروس هیچوقت مثل دختر ادم نمیشه اصلا همچین طرز فکری کاملا اشتباه هست بهتره شما طرز فکرتو ع ...

کسایی که انتظار دارن پدر و مادر شوهر مثل پدر و مادر ادم و عروس مثل دختر ادم باشه، در نهایت بیشترین اختلافات هم با خانواده همسر دارن

هرکسی جایگاهش مشخصه، چه اصراریه بگیم مادرشوهر مثل مادره و ...

دقیقا. عروس اصلا مثل دختر نمیشه براشون حتی اگر دستت رو تا ته پر عسل کنی بزاری دهنشون بازم براشون فقط ...

من اینو با پوستو گوشتم حس کردم

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗