شیدایی00 مدیر عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 7145 عنوان پدرشوهرم خیلی به خواهرشوهرم میرسه و توجه میکنه اما من که عروسشم نه | مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 74 پست نه طلا نه پول هیچی فقط به دخترش میده ،اگه یه قدم برمیداشت منم مدیونش میشدم اما زمین گیر بشه یه لیوان آب دستش نمیدم همون دخترش بیاد تر و خشکش کنه ... 1404/07/18 | 13:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ییلدیزم_همسردوعان عضویت: 1404/03/28 تعداد پست: 371 عزیزمدرسته توقعی نباید کرداما دلم میخواد بدونم چرا موقع مریضی کارو بار از عروس توقشعون میشه بیان ترو ... خب عروس قبول نکنه مگه زمان قدیمه؟؟ من پدرم مادر خودمم مریض شن بهشون گفتم باید پرستار بگیرید از من توقع نداشته باشید
هدیه13703 عضویت: 1404/07/17 تعداد پست: 778 عزیزمدرسته توقعی نباید کرداما دلم میخواد بدونم چرا موقع مریضی کارو بار از عروس توقشعون میشه بیان ترو ... من تا حالا ندیدم از عروس توقع داشته باشن،مکه کسی از داماد که غریبه هست توقع داره عروس هم یک غریبه هست تازمانی که حق دختر رو نخورده باشه وظیفه ای نداره
lilypot عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 6050 مثل اینه که پدر شما به دامادش و پسرش یه انداره محبت کنه دوتاشون یه اندازه دوست داشته باشه برای پدرتون داماد یکی از وخواهرانون یکیه؟
شیدایی00 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 7145 پدرشوهر منم خیلی دخترم دخترم میکنه،منم موقع بیمارستان و مریضیشون به رو خودم نیاوردم اتفاقا خیلی هم ب ... چرا بهشون برمیخوره؟ دخترشون تو ناز و نعمت باشه بدبختی واسه عروس؟ ...
شیدایی00 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 7145 اگه مپل دخترش بودی که نمیزاشتی زمین گیر شه دخترش دست به سیاه سفید نمیزنه کلا نازپروردش کردن سنش هم کم نیست ...
لیلین44 عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 9751 من تا حالا ندیدم از عروس توقع داشته باشن،مکه کسی از داماد که غریبه هست توقع داره عروس هم یک غریبه هس ... والا سمت ما هم از داماد توقع دارن هم از عروس 😂 برا همین میگم وقتی توقعشون میشه باید بدرد پسر و دامادشونم بخورن
شیدایی00 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 7145 پس من جی بگم ک بابام برا عروسش میکنهبه ما ک میرسه ....عمراتازه ب اون میگه عروس گلللم یه بار نگفته دخ ... خدا بده شانس ...
نازی_بهار عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 6722 خانواده شما رفتارش با شوهرت و برادرت یکسانه (اگر برادر داری)به هر حال بچه ای که ۲۰ ۳۰ ساله باهات زندگی میکنه با عروس/داماد یکی نیست، ناراحتی هم نداره شما این انتظارات رو از خانواده خودت میتونی داشته باشی
دخترم_فاطمه_جانم عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 1767 چرا بهشون برمیخوره؟ دخترشون تو ناز و نعمت باشه بدبختی واسه عروس؟ وطیفه پسرشه نه شمااونم دخترش نه عروس هیچ وقت دختر ادم میشه نه پدر شوهر مادرشوهر هیچ وقت پدر مادر نه داماد هیچ وقت پسر
فروغدخت عضویت: 1404/06/08 تعداد پست: 685 یه حقیقت محض بگمنه عروس مث دختر مبشه هبچوفت و نه داماد مث پسر میشهبچه مردم هیچوقت جای بچه خود ادمو نمیگیرهو هیچ عروسی و دامادیم خانواده همسرشو عزیز تر خانواده خودش نمیدونه
شیدایی00 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 7145 خب عروس قبول نکنه مگه زمان قدیمه؟؟ من پدرم مادر خودمم مریض شن بهشون گفتم باید پرستار بگیرید از من تو ... تو بویی از انسانیت کلا نبردی تاپیک رو ترک کن عزیز ...
لیلین44 عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 9751 من تا حالا ندیدم از عروس توقع داشته باشن،مکه کسی از داماد که غریبه هست توقع داره عروس هم یک غریبه هس ... تازه بخدا چندتا از دوستام اینقد خانوادهشوهرشون به اینا میرسن احترام, همه چی انگار دختر خودشونه
نازی_بهار عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 6722 وای معلومه عروس هیچوقت مثل دختر ادم نمیشه اصلا همچین طرز فکری کاملا اشتباه هست بهتره شما طرز فکرتو ع ... کسایی که انتظار دارن پدر و مادر شوهر مثل پدر و مادر ادم و عروس مثل دختر ادم باشه، در نهایت بیشترین اختلافات هم با خانواده همسر دارنهرکسی جایگاهش مشخصه، چه اصراریه بگیم مادرشوهر مثل مادره و ...
عزیزکرده عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 20288 دقیقا. عروس اصلا مثل دختر نمیشه براشون حتی اگر دستت رو تا ته پر عسل کنی بزاری دهنشون بازم براشون فقط ... من اینو با پوستو گوشتم حس کردم بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
ییلدیزم_همسردوعان عضویت: 1404/03/28 تعداد پست: 371 تو بویی از انسانیت کلا نبردی تاپیک رو ترک کن عزیز تو بو از انسانیت بردی ک تاپیک زدی برا یکی پول زدم برگشت خورده نمیخام بهش بدم چون پولداره