2777
2789

چرا مجبوری باهاش زندگی کنی ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جووونه که چرا اینهمه پرخاشگره 

همسر منم یه دیووونه تمام عیاره،  هیچی بهش نمیگم ظرفیت نداره،  هیچی 

اگه کسی حرفی بزنه،  حساب کتابی چیزی،  پول واسه خرج خونه کم بیارم شده از برادرم قرض گرفتم ولی همسرم نه 

الکی سر یه چیز جزیی که با حرف زدن ساده حل میشه دعوا درست میکنه و میگه خون منو بریزین و شلوغ کاری بیخود، توهین و تحقیر 

ادم نیست در کل

پدر ندارم تو خونه ی مادربزرگم ساکن بودم از ۱۸ سالگی همش بیرونم میکرد شاغلم درس خونده ام اما جایی ندا ...

نداشته باشی .هم شاغلی هم درس خونده .دستتم که تو جیب خودته ‌.مجبور نیستی تحمل کنی وجود همچین آدم سمی رو تو زندگیت 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو