2777
2789
عنوان

ادیت عکس رایگان برای ده نفر 🪄🌸

171 بازدید | 30 پست

بچه ها امروز یه خبر خوش گرفتم خواستم دل شما رو هم شاد کنم

هر کی خواست میتونم عکسشو ادیت بزنم ولی باید مشخص کنید که میخواین چجوری باشه. منتها فقط میتونم از طریق نی نی سایت عکساتونو تحویل بدم چون نمیخوام ایدی بدم مردا بریزن تو پیج و ایدیم 

ساعت تعیین میکنم که عکساتونو تحویل بگیرید

صرفا هر کی خواست و نخواست عکسشو آقایون ببینن خودشون ساعت تعیین کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تایمی رو میتونین مشخص کنین الان عکسو ادیت کنم تحویل بدم تو یکی از تاپیک هاتون

واقعا؟چیکارشون کنم که کیفیتشون پایین نیاد براتون ارسال کنم؟

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️

وای باورم نمیشه چقد دنبال ادیت بودم انگار شمارو خدا رسوند عزیزمعکسای فرمالیته م هستن فیلمبردارم گند ...

من بیشتر کارم اینطوریه که عکس معمولی از چهره میدن بچه ها و میگن مثلا کنار ساحل باشه یا هر جایی من ادیت میزنم براشون چون فعلا با گوشی انجامش میدم

این فکر کنم باید با لپ تاپ باشه نمیتونم بگم ۱۰۰ درصد درست بشه با گوشی ولی میتونم امتحان کنم اگه خواستین

من بیشتر کارم اینطوریه که عکس معمولی از چهره میدن بچه ها و میگن مثلا کنار ساحل باشه یا هر جایی من اد ...

باشه عزیزم یه امتحانی بکنیم ولی بهتره توی تلگرام بهت بدم که کیفیت پایین نیاد آیدی هم توی درخواست بفرستیم کسی نمیبینه