2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی اومد گفت شوهرم وایساده جلوم هلیکوپتری میزنه حالا نمیدونم میخاست نینی یار مسدودش کنه یا چی 

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.

والا یه خانومی بود تاپیک زده بود ک هرجا میره جوونا با حسرت به خودشو بچش نگاه میکنن 

بعد اخرش نوشته بود انقدر ک حجاباتونو رعایت نکردید مردا رغبت نمیکنن بیان بگیرنتون 

سم ترین چیزی ک تو نی نی سایت دیدم این بود 

گودرزو به شقایق ربط داده بود قشنگ

یکی تاپیک زد ببین چی دارم، جوووووووننننن.. 

ماهم رفتیم ببینیم،چشمتون روز بد نبینه، یه چیییی دیدییممممم.. 

ازاون موقع نه عقلم نه قدم رشد نکرد ازترس💔

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

این خاطره خودمه اسی و اینکه قبلا تعریف کردم ولی خب...

یکبار سر یه کلاسی بودم که استادش مرد بود 

استاد خیلی باهامون راه میومد مثلا میگفت اگه ضعف کردید در حد یک لقمه یا یه شکلاتی چیزی اوکیه لازم نیست اجازه بگیرید میتونید بخورید 

اقا یک بار یکی از بچه ها داشت از اون ته خیار میخورد استاده برگشت گفت بچه ها خیار که دیگه نخورید اخه این چه وضعشه

اون دختره هم برگشت گفت استاد بوی خیارو حس کردید؟ 

منه احمق منه اسکول نمیدونم چرا یهو خوشمزه بازی در اوردم گفتم نه خوده خیارو حس کرده

اقا من اینو گفتم کلاس رفت رو هوا 

استاده هم عین گوجه شده بود یه ربع میخندید 

هی میخواست درسو ادامه بده هی یادش میومد روشو میکرد به دیوار میخندید 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜