2777
2789
همه چیزارو تو باسلام بخر بخدا ۴۰ تومن بیشتر نمیشه ۴۰ تومن هم پس انداز کن😜 میشه ۶۰ تومن پس اندازت

تو باسلام برای هر وسیله هزینه ارسال جدا باید بدیم یا مثل دیجی کالا یک جا؟ 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه چیزارو تو باسلام بخر بخدا ۴۰ تومن بیشتر نمیشه ۴۰ تومن هم پس انداز کن😜 میشه ۶۰ تومن پس اندازت

من اصلا نرفتم تا حالا باسلام چه قدر خوب که پیشنهاد دادی دوستم حتما میرم میبینم

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

سیسمونی کامل خیلی چیزهای بیخود داره که به کارت نمیاد شما واجب هارو خوب بگیرید بقیه رو معمولیخیلی کمت ...

ما یک سری فامیل داریم که چی بگم قشنگ میان تو جیب آدم هم نگاه میکنند متاسفانه 

من شش سال پیش تو نت سرچ‌میکردم یه جا پیدا کردم تو تهران تولیدی تخت و کمد خیلی قیمتش مناسب بود شاید یک سوم بقیه جاها سفارش دادم برام فرستادن شش ساله استفاده میکنیم و هنوزم سالم و‌خوبه بگرد تو نت ببین قیمتا چطوریه اونجا که من سفارش دادم اسمش صنایع چوبی مهدیار بود نمیدونم هنوز هست یانه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

واقعا؟!

باید ببینی بیشتر با ماشین بیرون میری یا بیشتر پیاده روی میکنی؟

اگه با ماشین میری صندلی مخصو ماشین براش بگیر وگرنه بجاش کالسکه بخر

تخت هم کودک نگیر ،نوجوان بخر که حداقل چن سال بتونی استفاده کنی

لباس نوزادی هم یه چن دست بخر 

بچه زود رشد میکنه بقیشو به مرور بخر براش

اسباب بازی هم چیزایی که ۲ساله اول استفاده میشه

مثل جغجغه و خونه سازی و عروسک اگه پسره ماشین

اگه اینجوری خرید کنی اضافه هم میاری میتونی براش بدی طلا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
باید ببینی بیشتر با ماشین بیرون میری یا بیشتر پیاده روی میکنی؟اگه با ماشین میری صندلی مخصو ماشین برا ...

مرسی عزیزم🌹 از الان باباش براش دوتا النگو خریده بچم هنوز لباساش حاضر نیست اما النگوش تو کشوئه😅😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

الان نگاه میکنم ببین اون تخت ها هستن ک میشه به تخت نوجوان تبدیل بشه اونا به درد میخورن یانه؟

اگه بخوای ۲ تا بچه بیاری خوبه

الان من تخت ها رو جدا کردم ۲تا بچه هام تخت دارن

وگرنه یه نوجوانی بخری بهتره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اگه میتونی ی سفر رو جزیره قشم شهر درگهان دنیای لباس بچه های ناز هس با قیمت ها فوقعاده میتونی با 80 ت ...

کاش میتونستم برم واقعا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیزم🌹 از الان باباش براش دوتا النگو خریده بچم هنوز لباساش حاضر نیست اما النگوش تو کشوئه😅😅

همون النگو بیشتر به دردش میخوره

فقط تورو خدا دنیا اومد طلا بهش آویزون نکنی خیلی براش خطرناکه🥰