2777
2789

اره بابا من دیدم سرویس چوب نوزاد ام دی اف گذاشته بود ۱۹ تومن

حالا میتونی بری تهران یه سرویس چوب خوشگل بخری ۳۰_۴۰ تومن

یه کالسکه هم بگو ۱۰ تومن

دیگه بقیه خرده ریزه ها هم واجبارو بخر،ریخت و پاش نکن

پول اضافه هم میاری

من عاااشق زمستونم❤️
تخت ۷تومنه! تو با سلام تازه از اینایی که برقی ان خودشون شبا تکون میخورن

الان نگاه میکنم 

ببین اون تخت ها هستن ک میشه به تخت نوجوان تبدیل بشه 

اونا به درد میخورن یانه؟ 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی انقدر گرونه من میخوام برای دو قلو این مقدار هزینه کنم پول دارم ولی فکر میکنم بیخوده باز بزار بق ...

دوقولو باردارید😀💗؟

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

سيسموني شيك خيلي گرون تر ميشه راه انداز ميخواي  اگه مثل منيد و  زود عوض نميكنيد تخت و كمد ش را عالي بخر كه بشه چند سال استفاده كرد و شيك باشه بقيه را معمولي و كم كم بخر 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
تخت ۷تومنه! تو با سلام تازه از اینایی که برقی ان خودشون شبا تکون میخورن

من میخوام تخت کنار تخت مادر بگیرم براش به نظرم کاربری تره تا تخت چوبی چون نوزاد اولش که نمیشه تو اتاق خودش بخوابونم باید پیش خودم باشه 

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

ببین خودتون لیست بدین مغازه دارا فقط میکنن تو پاچه ادم

هنوز که بچه ای ندارم مامانم خواسته از قیمت ها خبر دار بشه که همون قدر پول کنار بزاره که مغازه دار گفته سرویس چوب و همه وسایلا جدید حدود ۱۵۰ هست

ما رسم داریم خانواده عروس بگیرین مامان من رفته چندجا اطلاع گرفته یک سیسمونی کامل و شیک ۱۵۰ میشه کلش

سیسمونی کامل خیلی چیزهای بیخود داره که به کارت نمیاد 

شما واجب هارو خوب بگیرید بقیه رو معمولی

خیلی کمتر میشه

من عاااشق زمستونم❤️
من میخوام تخت کنار تخت مادر بگیرم براش به نظرم کاربری تره تا تخت چوبی چون نوزاد اولش که نمیشه تو اتا ...

همه چیزارو تو باسلام بخر بخدا ۴۰ تومن بیشتر نمیشه 

۴۰ تومن هم پس انداز کن😜 میشه ۶۰ تومن پس اندازت

سيسموني شيك خيلي گرون تر ميشه راه انداز ميخواي اگه مثل منيد و زود عوض نميكنيد تخت و كمد ش را عالي ...

شما چه جور تختی خریدی از اونا ک به تخت نوجوان تبدیل میشه؟ 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

والا ما یزدیم هنوز هم رسم جهاز پر و پیمون داریم هم سیسمونی

حالا جهیزیه اوکی من سیسمونی و درک نمیکنم من و شوهرم خودمون می‌خواستیم بگیریم مامانم اینا نذاشتن بابام رسما گفت حلالت نمیکنم  

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...