خودمم یه ۲۰ تومنی پس انداز دارم اما حدالامکان به اون نمیخوام دست بزنم از طرفیم دنبال تجمل و ...نیستم میخوام یه سیسمونی جمع و جور و کار راه بنداز فعلا بگیرم تا بعد بچه هرچی لازم داشت مجدد میخرم براش به نظرتون میشه؟ضمنا کرجیم اگه جاییو میشناسید معرفی کنید برم واسه خرید
فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسیکه منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸
بزن لیست سیسمونی تو نت یا تو همین نی نی سایت تاپیک های گذشته و لیست در بیار
درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️
شما چه جور تختی خریدی از اونا ک به تخت نوجوان تبدیل میشه؟
من يه تخت پارك ماركش يادم نيست خارجي واسه نوازديش و بزرگترم كه شد قسمت پايين تخت ميخوابيد،و يدونه تخت يه نفره ترك از اينايي كه از تخت يه نفره پهناي بيشتري داره
هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!