2777
2789

با ۸۰ تومن فکر کنم سیسمونی خیلی خوبی بتونی بگیری 

بزن لیست سیسمونی تو نت یا تو همین نی نی سایت تاپیک های گذشته و لیست در بیار 

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

شما چه جور تختی خریدی از اونا ک به تخت نوجوان تبدیل میشه؟

من يه تخت پارك ماركش يادم نيست خارجي   واسه نوازديش و بزرگترم كه شد قسمت پايين تخت ميخوابيد،و يدونه تخت يه نفره ترك  از اينايي كه از تخت يه نفره پهناي بيشتري داره  

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما رسم داریم خانواده عروس بگیرین مامان من رفته چندجا اطلاع گرفته یک سیسمونی کامل و شیک ۱۵۰ میشه کلش

اوووه چ خبره

یعنی اینقدر گرونیه 

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

من خودم متنفرم از این رسم شوهرمم همینطور از اول برناممون بود خودمون بخریم اصلا خیلی افت داره واسه شو ...

آفرین به غیرت و شعور بالای همسرت کیف کردم

خدایا میشه بغلمو بادستات پرکنی