2777
2789
تو باسلام برای هر وسیله هزینه ارسال جدا باید بدیم یا مثل دیجی کالا یک جا؟

اگه از تو یه غرفه بخری همه باهم 

اگه خریدت زیاد باشه همه باهم 

اگه هم از غرفه های مختلف بخری و کم نهایت ۳۰ هزار تا ۱۰۰ هزار کرایه 

به نظر من خیلیییی به صرفه تر از بیرون هستش

من شش سال پیش تو نت سرچ‌میکردم یه جا پیدا کردم تو تهران تولیدی تخت و کمد خیلی قیمتش مناسب بود شاید ی ...

اره منم میخوام برم تهران بگیرم چون بودجم کمه و شهر خودمونم خیلی گرون میدن

تهران خیلی قیمتا بهتره

من عاااشق زمستونم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر اول من ۹ سالشه، مامانم سیسمونی خرید، اونموقع هم واقعا ارزون بود.

کامل کامل خرید، والله نود درصدش من باز نکردم به خدا.

میگم کاش همون پول برای دخترم طلا میخرید.

حدود ۱۰۰ گرم طلا میشد که الان یه میلیارد.

هر چی فکرشو کنید خرید، ون خواهرمم باردار بود همزمان، اون هی لیست میداد، این بخر، اون بخر.

مامانمم دستش باز بود ، میخرید

همون النگو بیشتر به دردش میخورهفقط تورو خدا دنیا اومد طلا بهش آویزون نکنی خیلی براش خطرناکه🥰

نه بابا عمرا میدونم چه قدر خطرناکه

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

دختر اول من ۹ سالشه، مامانم سیسمونی خرید، اونموقع هم واقعا ارزون بود.کامل کامل خرید، والله نود درصدش ...

حالا عقلمون دراومده که دیره

منم میگم کاش جهیزیه چرت و پرت نمیخریدم همه رو میدادم طلا

پیش شوهرم هم با ارزش تر بود

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من اصلا نرفتم تا حالا باسلام چه قدر خوب که پیشنهاد دادی دوستم حتما میرم میبینم

من هر چیزی که نیاز داشته باشم از باسلام میگیرم...

همه غرفه ها رو بگرد ببین کیفیت کدوم بهتره و از همه مهم تر کدوم قیمتش کمتره .

هم یه سیسمونی خوب میگیری هم پس اندازت زیاد میشه

دختر اول من ۹ سالشه، مامانم سیسمونی خرید، اونموقع هم واقعا ارزون بود.کامل کامل خرید، والله نود درصدش ...

من اصلا نمیخوام زیاد خرید کنم قحطی که نمیاد بعدا هرچی لازم باشه کم باشه میگیرم براش ما کلا چه خانواده خودم چه شوهرم رسم سیسمونی و جهاز دیدن و اینا نداریم هرکی گلی بزنه به سر خودش زده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

من اصلا نرفتم تا حالا باسلام چه قدر خوب که پیشنهاد دادی دوستم حتما میرم میبینم

با سلام عالیه من لباسامو هم ازونجا میخرم

قیمتاش و کیفتیش عالیه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
حالا عقلمون دراومده که دیرهمنم میگم کاش جهیزیه چرت و پرت نمیخریدم همه رو میدادم طلاپیش شوهرم هم با ا ...

بابا من آدم ولخرج و تجملی نیستم.

این خواهرم، خدا شاهد هر انچه فکر کنی، می یومد به مامانم میگفت بخر.

فقط تنها چیزی که گفت نخر، رورویک بود، گفت بحتی تو کشورای خارجی ممنوع شده.

مثلا من فقط ساک و کریر برداشتم، ولی اون تمام این سرویسای کالسکه و ...... رو برداشت

بابا من آدم ولخرج و تجملی نیستم.این خواهرم، خدا شاهد هر انچه فکر کنی، می یومد به مامانم میگفت بخر.فق ...

زنداداش خودم مثل شما همه چیز خرید همه هم گرون  و جنس خوب،باور میکنی یک سال بعد به یک سوم قیمتی که پول داده بود همرو تو دیوار فروخت همشونم نو مونده بودن گهواره برقی و کالسکه و...که اصلا استفاده نشده بودن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش میتونستم برم واقعا

به شوهرت بگو ی مرخصی بگیره و خودتم اگه شاغلی بگیرین ی سفر 3 روزه برین

فقط تن گشتن میخواد ولی اگه بگردی با بهترین قیمتا هم برای خودت هم شوهرت و هم نی نی کوچولوت که انشالله قدمش خیر باشه میتونی کلی خرید کنی اونم 4 فصل

ما 16 ساله داریم میریم درگهان خرید لباس فقط باید بگردی مخصوصا بازار قدیمش مثلا کاپشنی که اینجا 1تومن هس اونجا با 600 یا 500 به راحتی میتونی بخری البته جدیدا با قیمتا آشنا نیستم آخه از آخرین باری که رفتیم دلار سر به فلک کشیده ولی ارزش داره یا آبجیم لبای بافت میخرید دونه ای 90 همین عیدی سفارش داد

زنداداش خودم مثل شما همه چیز خرید همه هم گرون و جنس خوب،باور میکنی یک سال بعد به یک سوم قیمتی که پو ...

من خودم برای دومی، فقط فقط یه لباس نو خریدم تا از بیمارستان بیاریم.

یه دونه هم شیشه شیر نو خریدم.

من خودم خیلی آدم مقتصدیم.

میگم مامانم میخرید، خواهرمم هی اورد میداد، من هی میگفتم مامان برای اون بخر، ما نمیخوایم، میگفت نمیشه که .

فکر کن بعد ۹ سال دومی رو خدا بهم داده، با همون وسایل اولی دارم بزرگ میکنم.