2777
2789

امروز با ی نفر رفتم بیرون برای اشنایی ازدواج

طرف انقد حرف میزد

جوری ک رشته کلام از دستش میرفت هی میگفت خب کجا بودیم

هی از هر دری سخنی میگفت

ب زور داشتم تحملش میکردم

ب نظرتون غیر طبیعی ام؟

با احترام،آقایون لطفا تو تاپیکای من نظر ندن.

نه

اون شخص مناسب تو نیست

منم مثل توعم خیلی وقتا گوش نمیدم اصلا چی میگه طرف چون حوصلشو ندارم

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

نه اونم غیر طبیعی نبوده

فقط ذوق داشته

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینجوری امپشت تلفن یکی بخواد بیشتر از یه تایمی حرف بزنه واقعا دلم می خواد گوشی قطع کنم ولی زشتهو ...

من خیلی کلافه میشم از حرفای زیاد و بی ربط

من که نمیتونم همچین شخصی و تحمل کنم حالا بستگی به خودت داره معیارت چیا باشن

منم اصن نمیتونم تحمل کنم

ب نظرت بش بگم بده؟

منم اصن نمیتونم تحمل کنمب نظرت بش بگم بده؟

حالا لزومی نداره بش  بگی چرا خوشت نیومده ردش کن بره اگه پیگیر شد بگو کارکترامون باهم نمیخونه

از آقایون محترم خواهشمندم توی تاپیک هام نظر ندن

حالا لزومی نداره بش بگی چرا خوشت نیومده ردش کن بره اگه پیگیر شد بگو کارکترامون باهم نمیخونه

اخه ی سری ویژگی هاش خوبه مامانم میگ بش بگو شاید خواست خودشو اصلا کنه

اخه ی سری ویژگی هاش خوبه مامانم میگ بش بگو شاید خواست خودشو اصلا کنه

اگه واقعا خوبه و ارزشش رو داره بگو ولی نظر من اینه که از یه سنی به بعد  آدما نمیتونن خودشونو عوض کنن

از آقایون محترم خواهشمندم توی تاپیک هام نظر ندن