2777
2789
عنوان

بچه های هنرستان لیاقت درس دادن ندارن 😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 90 پست
اشتباه من این بود هنرستان نرفتمرفتم تجربیولش کن یک ..... زده

الان توی هر رشته ای ک هستی سعی کن بدرخشی! ۸

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه سطح پایینه،یادمه دهه شصت دیدگاه مردم اینجوری بود ،الان دوره زمونه فرق کرده ،بعدم الان رشته ها ...

ببیخیالش خواهر بحث کردن با همچین ادماییی ارزش نداره با توجه به تاپیکاش میگم دهن به دهن نذاریم بهتره 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

شما اون جس غرور کاذبشو حس کردین ن؟؟ با این طرز فکر مشخصه ک اون بچه چه فشاری روشه

دقیقا معلومه به زور خانواده رفته تیزهوشان ،البته بگما مام یه عالمه نیز نوسانی تو فامیل داشتیم و اینم بگم همشون موفق نشدن بیشتر از لیسانس بخوانند

من خودم دبیرم عزیزم و اتفاقا واحد‌های هنرستان هم بهم دادن  . همش حسرت میخورم که ای کاش زمانی که دانش آموز بودم میدونستم ک رشته های هنرستان هم هست 🥲درس‌هایی که هنرستانیا میخونند خیلی خیلی مفیدتر و کارآمدتر از رشته های دیگه و مدارس دیگه ست طوریکه به نظرم دختر خانم هنرستانی حتی اگه شغل دولتی هم پیدا نکردی و نهایت  شغل ازاد هم نخواستی شروع کنی اونقدر رو کارورزی و هوش و فعالیتهای عملی بچه ها کار میشه که مطمعنا خانم مستقل و باهوش و با درایتی میشی که به درد زندگی متاهلی مخصوصا قسمت مادر شدنش میخوره

من تجربی بودم خواهر برادران هنرستان الان اونا آنقدر کارشون رو بلدن که هر جای دنیا رزومه بفرستن کار ه ...

مگه رشته شون و تخصصشون  تو کارو دانش چی بوده که هر جای دنیا رزومه شون رو قبول میکنن ؟

خب رشته های نظری هم برن دانشگاه میتونن رزومه داشته باشن و برن خارج ...دیگه میبینیم که اکثر کسایی که از راه ویزای تحصیلی از ایران میرن رشته های نظری هستن

دقیقا معلومه به زور خانواده رفته تیزهوشان ،البته بگما مام یه عالمه نیز نوسانی تو فامیل داشتیم و اینم ...

دقیقا ما نابغه هم تو فامیل داشتیم تو رشته ی تجربی  الان کابینت کاره حقوقش قطعا از ی دکتر خیلی بیشتررررررره 

به درد نمی خوره خواهرم دخترش هنرستانه پسر من تیزهوشان تجربیه زمین تا آسمون بینشون فرقه

اینده در صد موفقیت بچه ها رو مشخص میکنه ،ضمن اینکه یه هنرمند جایگاهش از یک فیزیکدان یا ریاضیدان ابدا پایین تر نیست ،من خودم مشاور و استاد دانشگاهم ترجیح میدم یه بچه ی شاد و سالم  تربیت کنم تا در حیطه ای که علاقه داره رشد کنه خواه هنر باشه یا رشته های دیگه ،ارمغان این مقایسه ها نسلی پر از استرس و کامپالسیوه

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
من خودم دبیرم عزیزم و اتفاقا واحد‌های هنرستان هم بهم دادن . همش حسرت میخورم که ای کاش زمانی که دانش ...

عزیزم چه معلم مهربونی انشاالله موفق باشین 

مگه رشته شون و تخصصشون تو کارو دانش چی بوده که هر جای دنیا رزومه شون رو قبول میکنن ؟خب رشته های نظر ...

برادرام برق خواندن و خیلی فنی هستند،خواهرم حسابداری خواند اما بیرون طراحی صنعتی یاد گرفت الان تو کانادا با همون مهارتش ماهی ۶۰۰۰تا درآمدشه،مدرک تحصیلی هم نداشت 

البته دوستاش که حسابداری خواندن اونام تو کانادا حسابداران اما درآمدشان اندازه خواهرم نیست

مگه رشته شون و تخصصشون تو کارو دانش چی بوده که هر جای دنیا رزومه شون رو قبول میکنن ؟خب رشته های نظر ...

بله همه پسر عمه دختر عمه هام با ویزای تحصیلی رفتن اما میگم خواهرم از ایران رزومه فرستاد به اون شرکت رو هوا زدنش ،تا پاش رسید کانادا یه ماه بعدش سر کار بود