2777
2789
عنوان

بچه های هنرستان لیاقت درس دادن ندارن 😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 90 پست

به نظر من نه هنر برتری داره به علم نه علم به هنر 

هر کس بتونه در هر حیطه مستعد هست و علاقه داره تحصیل کنه وبهترین خودش باشه هم به جایگاه اجتماعی میرسه و هم به درآمد خوب 

پس بحث بیهوده ای هست که کدوم بهتره 

مهم اینه از رشته ای که انتخاب کردی احساس لذت و رضایت داشته باشی. 

چون جامعه به هر شغلی نیاز داره

اون معلم هم حرف بدی نزده منظورش اینه در دبیرستان انرژی کمتری برای تدریس مباحث لازم داره 

دختر منم تجربه و به انتخاب خودش رفته و میگه معلما میگن از انسانی و ریاضی راحت تر یاد میگیرید حتی درسای مشترک بین اونا را 

این دلیل نمیشه معلم توهین کرده باشه. 

چون اکثر معدل الف و ب ها میرن انسانی و تجربی 

و گاهی هنرستان اگر علاقه مند باشن 

مگه رشته شون و تخصصشون تو کارو دانش چی بوده که هر جای دنیا رزومه شون رو قبول میکنن ؟خب رشته های نظر ...

پدر عروسیمون هلند زندگی می‌کنه اونم تو کار مکانیک خودرو هست اونجا درآمدش عالیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر عروسیمون هلند زندگی می‌کنه اونم تو کار مکانیک خودرو هست اونجا درآمدش عالیه

خب پس صرف اینکه هر کسی تو ایران فنی بخونه فورا کشورهای دیگه رزومه ش رو قبول میکنن یا فورا وارد بازار کار پردرآمد میشه تو ایران درست نیست چون خودتون میدونید تو مدارس ایران به کسی چیز خاصی یاد نمیدن تا خود دانش آموز نخواد ..حتی متاسفانه تو اکثر دانشگاه ها هم همین وضعیته 

اینکه کار بلد باشی زبانت قوی باشه مهمه ...وگرنه که من تا دلت بخواد دیدم کسایی که فنی یا کارو دانش بودن بیکار هستن و از نظر درسی هم بسیار ضعیف بودن اکثرا 

یا رشته های نظری که ارشد هم دارن یا بیکارن یا درآمد خیلی کمی دارن 

پس نمیشه به گفته ی شما بگیم هر کی نظری خونده هیچ موفقیتی نداره و همه ی آدمهای موفق پولدار فنی و کارو دانش بودن

الان چرا افتادین ب جون هم چرا انقد رشته های نظری میکوبین هر رشته ایی کاربرد خودشو داره

نی نی سایته دیگه 

بچه فقط باید دختر باشه پسر به درد نمیخوره 

دختر زشت نچرال خیلی خیلی زیباتر از دختر زیبای عملی هست 

رشته ی پزشکی خیلی خز و بی کلاسه 

قد زن فقط باید ۱۵۰ باشه دخترای ۱۷۰ خیلی زشتن و ظریف نیستن 😁😁😆😆

حالا هم تمام رشته های نظری بیکار و علاف هستن و تمام رشته های فنی درآمد بسیار بالایی دارن و راحت میتونن برن خارج 😁😁

کلا اینجا یا همه چی صفره یا صد ...حد وسطی وجود نداره

خب پس صرف اینکه هر کسی تو ایران فنی بخونه فورا کشورهای دیگه رزومه ش رو قبول میکنن یا فورا وارد بازار ...

نه منم منظورم این بود که رشته فنی اونجورام که میگن بد نیست البته که آنقدر که تو هنرستان به بچه ها یاد میدم تو دانشگاه یاد نمی دن،البته طرف خودش هم باید بیرون از مدرسه بازم کلاس بره 

پسر من الان کامپیوتر میخوانهدکلاس برنامه نویسی هم می‌ره زبان آلمانی هم داره میخونه ،انگلیسیش هم فوله،تصمیمم اینه مهاجرت کنه بره آلمان 

نه منم منظورم این بود که رشته فنی اونجورام که میگن بد نیست البته که آنقدر که تو هنرستان به بچه ها یا ...

عزیزم ایشالا که موفق باشه 😍😍خیلی عالیه 

مگر اینکه بچه ها خودشون تلاش کنن فراتر از مدرسه یاد بگیرن وگرنه امیدی به آموزش و پرورش نیست متاسفانه 

همه ی معلم ها با فرهنگ نیستن متاسفانه

همین امروز یه معلمه داشت گریه میکرد که چرا شوهر نداره ، خدا و امام و.. به بی حجابا و لاک زده ها فقط شوهر میدن

فقط اسمشون و گذاشتن معلم

حیف اسم با عظمت معلم که روی ایناست

بله درسته به هر حال جامعه به رفتگر و صفور شهرداری هم نیاز داره چه بسا کسی استعداد نداشته باشه ولی بی ...

عزیزم  چون دیدم درس و تحصیلات براتون مهمه خواستم بگم که 

اون صفور نیست ، سپور درسته با سین به معنای رفتگر شهرداری