2777
2789
عنوان

صبح اول هفته نیگا مادرا چه پیامای چرت و پرتی بهم میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4774 بازدید | 194 پست
شما پیام مادر رو بخونی متوجه میشیمیگه همه بچه ها یکی دو روز غیبت میکنن😐

میگه بچش گفته نمی‌رم مدرسه چون همه بچه ها غیبت میکنن 

بعد از معلم خواسته که کمک کنه تا بچش بره مدرسه 

والا حرف عجیبی نزده

❤️وَ تَنَم فَدایِ وَطَنَم ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلمای قدیم مادر انقدر راحت دسترسی بهش نداشت کدوم معلم هم معلمای قدیم؟! اره در مقیاس کوچک نکاه کنی چ ...

تو چرا معلم شدی وقتی نمیدونی در قبال بچه ها وظیفه دادی و فقط نباید درس بدی باید راه و چاه زندگی رو یادشون بدی‌

من خودم هرموقع والدین غیر از ساعت کاری بهم زنگ زدن با روی باز جوابشون رو به خوبی دادم و واقعا خودمم لذت میبرم

میشه برای سه تا از حاجتهام  صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

والله معلمانی الان خیلی ازخودراضی و پرمدعاهستن هیچ زحمتی نمیکشن اصلنم بچها براشون مهم نیستن میگن مشکل خودتونه امانه عزیزم یه معلم بایدفداکارباشه بایداینده اون بچه براش مهم باشه اونموقست میگن معلمی شغل انبیاست،

اون خبرخواهی نبود اون فداکاری بیش از حد بود. خدا خیرش بده اما توقع اینکه همه معلم ها فداکار باشن توق ...

شما اصلا نباید معلم بشی .خدا به داد آینده مملکت برسه.کسی که قراره بچه تربیت کنه فکرش اینه

شما پیام مادر رو بخونی متوجه میشیمیگه همه بچه ها یکی دو روز غیبت میکنن😐

مادر اینو نمیکه بچه اش میگه. بچه ها هم چرت و پرت سر هم میکنن برای مادراشون. مگه میشه هر کس هفته ای دوبار غایب بشه اخه؟!!

عیبش اینه معلم هزار هزار درگیری دیگه داره. هر چیز چرت و پرتی رو نباید گردن معلم انداخت

مگه گردنتون انداخته شما ب عنوان ی معلم وقتی تصمیم میگیری معلم بشی مسئولیت مربوط به مدرسه ی همه ی اون دانش آموزا بخشیش وظیفه و مسئولیت خودتونه!

اون بنده خدام حرفی نزده ازتون خواسته بهش بگین نمیشه غیبت کنه و بی دلیل مدرسه نیاد.

مادر اینو نمیکه بچه اش میگه. بچه ها هم چرت و پرت سر هم میکنن برای مادراشون. مگه میشه هر کس هفته ای د ...

میگم خبربه بچه ها باشه کلا نمیخوان بیان مدرسه

قفل کن تاپیکو حوصله داریا

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

واقعامعلمی؟ اول که گفتی چرت وپرت گفته والانم میگی بیخودگفتن این ادبیات یه معلم نیست

معلم هم انسانه اینجا کلاس درسم که نیست. من باب درد و دل دارم صحبت میکنم. چه توقعات فضایی دارید شما؟!

والا من فک کردم حالا بنده خدا چی میخاد چه از خود راضی هستی مگه نمیدونی کار معلم قبل از آموزش پرورش هست؟ اینچنین هستی که بچه ها هر هفته یکی دو روز نمیان

کاش شماها استعفا بدین بلکه برگشتین ب دماغ فیل😒

یعنی چ شغل معلمی مسئولیت داره همه ش ک آب بابا یاد دادن نیست خودتون وقتی میبینین ی بچه مشکل داره باید زود متوجه بشین تعجب میکنم ازتون. یاد راننده تاکسی ها افتادم بعضیاش از اول هی غر میزنن سر راننده های دیگه تا برسن چقد آدم حالش بد میشه با همچین شخصیت هایی

والا معلم دختر من هر کس غیبت میکنه اون روز ویس میده حالش رو می پرسه کل تکالیف و کارهایی که تو کلاس ...

دخترم پریودشده بودازمدرسه زنگ زدمامان بیا دنبالم حالم بده وقتی رفتم به مدیردلیل رفتنموگفتم بنده خداداشت صبحونه میخورد سریع ازپشت میزپاشد چقدراصراکردم پانشوبعددخترموصداکردفهمیدیم معاون مدرسه بهش هم چای دارچین داده هم کیسه بگرم بهش داده  یعنی این مدیرومعاون طوری بابچه هابامحبت رفتارمیکنن که ماهمیشه شرمندشونیم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖