2777
2789
عنوان

بچه های هنرستان لیاقت درس دادن ندارن 😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 90 پست
پسر شما باید چند سال درس بخونه تا بتونه به ی حقوق خوب برسه؟؟ بعدشم چرا به بچه ها غرور کاذب میدین اخه ...

بله درسته به هر حال جامعه به رفتگر و صفور شهرداری هم نیاز داره چه بسا کسی استعداد نداشته باشه ولی بین یه آدم تحصیلکرده با یه رفتگر خیلی فرقه به شرطی که طرف درس بخونه وگرنه بله کسی که درس نمی خونه بره وارد بازار کار بشه خیلی بهتره براش

دیگه عزیزم این جا افتاده شاید به خاطر سختی رشته هاستمثلا اول ریاضیبعد تجربیبعد انسانیبعد هنرستانمن خ ...

عزیزم تموم رشته ها سختیه خودشو داره بسته به تلاش خودته ک موفق بشی یا ن 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ی نفر استعداد تو عکاسیه ی نفر تو خیاطی ی نفر تو نقاشیه یعنی عملی ولی ی نفر استعدادش تو خوندن و ...

اکثرا تو آموزش پرورش ایران همینه فکر میکنن هرکسی ریاضیش قویه حفظی جاتش قویه موفق هس ولی اونایی ک تو بقیه رشته ها هستن و قبول ندارن کلا بچهارو با همینکارا از درس و مدرسه خسته میکنن

پسر شما باید چند سال درس بخونه تا بتونه به ی حقوق خوب برسه؟؟ بعدشم چرا به بچه ها غرور کاذب میدین اخه ...

نیاز نیست منتظر بمونه تا به حقوق برسه همین الان از درس خوندنش لذت می بره

بله درسته به هر حال جامعه به رفتگر و صفور شهرداری هم نیاز داره چه بسا کسی استعداد نداشته باشه ولی بی ...

شما از طرز نوشتنتون مشخصه ک چه غرور نا به جایی دارین و فقط دنبال فخر فروختین! 

شما با این ذهنیت اون بچه رو هم نابود میکنین!! برام مث روز روشنه ک چقدر به اون بچه فشار اوردین ک فقط با رشتش کلاس بذارین بگین اره پسر من تجربی میخونه!!! 

متاسفم واستون با این طرز فکرتون 

همه ی مشاغل قابل احترامن حتی همون رفتگری ک با حرفاتون سعی دارین تحقیرش کنین! 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

من تجربی بودم خواهر برادران هنرستان الان اونا آنقدر کارشون رو بلدن که هر جای دنیا رزومه بفرستن کار ه ...

اره بخدا

واقعا برادرم برد کرد

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
پسر من با معدل بیست رفت هنرستان پارسال دهم بود معدلش۱۹/۵۷شد

انشاالله موفق بشه❤من خودم با معدل 19رفتم 

نیاز نیست منتظر بمونه تا به حقوق برسه همین الان از درس خوندنش لذت می بره

از طرز فکر مادرش مشخصه انشاالله موفق بشه 

ماشاالله به این طرز فکر

شما اون جس غرور کاذبشو حس کردین ن؟؟ 

با این طرز فکر مشخصه ک اون بچه چه فشاری روشه 

یه آدم با شعور میفهمه که ارزش هنر از بیشتر رشته ها بالاتره 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
یه آدم با شعور میفهمه که ارزش هنر از بیشتر رشته ها بالاتره

هیچ تبعیضی بینش نذاریم جفتش سختیه خودشو داره 

از طرز فکر مادرش مشخصه انشاالله موفق بشه

معلومه سطح پایینه،یادمه دهه شصت دیدگاه مردم اینجوری بود ،الان دوره زمونه فرق کرده ،بعدم الان رشته های هنرستان اکثرا تا دکترا دارن