فقط در اصول دینه که حق تقلیدی وجود نداره و فقط تفکر نیازه اما احکام نیاز به مرجع داره.
نمیدونم من نظر دیگه ای دارم
چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
خداوند عقل داده به همراه پيامبري از جنس مردم كه ازش پيروي كنن همونطور كه پيامبر تو دين و شريعت مردم ...
مثلا مراجع میگن موقع رمضان اذان که گفتن دیگه حق نداری چیزی بخوری اما من قبول ندارم تو قران گفته از طلوع خورشید تا غروب افتاب مراجع میگن هم اذان گفتن.خوب من اصلا قبول ندارم فلسفه روزه گرفتن فقط گرسنگی نیستش
چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
درمورد احکام الهی و فروع دین باید مقلد باشی یا اینکه خودت به مرجعیت رسیده باشی یعنی درس حوزوی خونده باشی اگرنه اعمالت قبول نیست. بالاخره باید از روی یه دستوری عمل کنی به وظایفت دیگه.رساله میشه اون دستورالعمل وظایف دینیت
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
شما لقب ميمون رو به مقلدين دادين كه تصادفا منم جزوشونم ، در نتيجه به من هم توهين شده و حق اعتراض داش ...
میمون منم عزیزم شما نیستی ببخشید😕😑
ببینید احکام دین تماما توی سنت و قران اومده ولی نیاز به یه مفسر داره که احکام رو باز کنه و تبیین کنه و اون میشه همون مرجع تقلید چون قطعا علم من و شمای عامی به خیلی از مطالب نمیرسه و درموردش بی اطلاعیم
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
از نظر من خمس همون کمک به فقراست کمک به نیازمنداست که مال اندوزی نکنی این احتیاج به مرجع نداره نیاز به انسانیت داره .البته نظر شما محترمه دوستان من فقط عقیده خودمو میگم شماهم اصلا مجبور نیستین که قبول کنین داریم تبادل نظر میکنیم