2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داشتم ولی از شخص خاصی تقلید نمیکنم یه سرچ میزنم جوابم میگیرم

خب باید از یه نفر پیروی کنی و از اون جواب بگیری. نمیشه که اینترنت مرجع ادم باشه😐هرچیزی که توی نت نوشته که درست نیست.

توی نت بزنی سردرد سرطان رو هم میاره جز بیماری هاش و هزارتا دلیل دیگه. شما میری پیش متخصص تا بفهمی مشکلت چیه و راه حل بهت بده اینم همونه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

از نظر من خمس همون کمک به فقراست کمک به نیازمنداست که مال اندوزی نکنی این احتیاج به مرجع نداره نیاز ...

عزیزم نظر خدا و پیامبرش قطعا بالاتر از نظر من و شماست

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

از نظر من خمس همون کمک به فقراست کمک به نیازمنداست که مال اندوزی نکنی این احتیاج به مرجع نداره نیاز ...

ببین عزیزم اصلا چیزی که میگم تحمیلی نیست.فقط حقیقت رو میگم.

موارد مصرف خمس و زکات طبق روایات و آیات کاملا معلومه.کمک به فقرا هم در خمس هست و هم به عنوان صدقه جدا داده میشه.

حکمتش هم عدم مال اندوزی نیست.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

خوب همين خمس هم همينجوري پخش نميشه بين نيازمندا كه. ببين مثلا صدقه به سادات نميرسه ولي خمس ميتونه به سيد فقير و يتيم برسه. 

عزیزم نظر خدا و پیامبرش قطعا بالاتر از نظر من و شماست

خداهم همینو میگه من ساده گفتم 

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
خب باید از یه نفر پیروی کنی و از اون جواب بگیری. نمیشه که اینترنت مرجع ادم باشه😐هرچیزی که توی نت نو ...

😐 اولا این یعنی چی

یعنی شما خیلی مسلمانی

خیلی بلدی

من سرچ میزنم همون مطالب مراجع تقلید میاره

من سرچ میزنم شکیات نمز در مورد سرطان مطلب نمیارهچرا وقتی کسی مخالف نظرتون حرف میزنه می خوایین به زور نظر خودتون بکنین تومخش🤔

به کی میرسه

يه قسمتش سهم ساداته فقير و يتيمه چون صدقه مطلقا به سيد نميرسه. يه قسمتش سهم امامه يعني مجتهد بايد اون پول رو خرج دين كنه ، اين پول به شكل هاي مختلف خرج ميشه ، مثلا خرج ايتام ، خرج تبليغ دين، خرج مسجد سازي و ....

خوب همين خمس هم همينجوري پخش نميشه بين نيازمندا كه. ببين مثلا صدقه به سادات نميرسه ولي خمس ميتونه به ...

بخدا اگه این خمس و زکاتارو به فقرا میدادن الان فقیری نبود 😔😔😔

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
تو قرآن اينو نگفته اين نظر اهل تسننه

من تو قران خوندم اینو کلیم باهمسرم در موردش بحث کردیم یادم نیست کدوم ایه بود و کدوم سوره 

بخدا اگه این خمس و زکاتارو به فقرا میدادن الان فقیری نبود 😔😔😔

دقيقا مشكل همينه كه بيشتر مسلمانا خمس و زكاتشون رو نميدن و كلي راه براي فرار از دادنش پيدا ميكنن كه مسلما بركت رو از مالشون ميبره