میدونم عزیزم.کنجکاو شدم بدونم کسی که فقط قرآن رو قبول داره و نظر مراجع و تفاسیر رو رد میکنه از این آیه چه برداشتی داره.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا خدا ننشسته نگا کنه کس آرنجشو شست کی نشست انقد سختگیر نباشین تو دین
حرف من چیز دیگه ایه.سر
همین یه موضوع اختلاف اساسی بین علمای شیعه و سنیه.مگه الکیه؟
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
منم ندارم یعنی میگم ایت الله خامنه ای ولی حتی کتابشم ندارم😒
دستورات آقا مثل امام با اندک اختلاف.خیلی راحت میگیرند مسائل رو.
حالا من بپرسم. تو قرآن میگه برای وضو صورت و دستهاتون رو تا آرنج بشویید.(الی مرافقکم) یعنیآرنج هم ن ...
یه چیزی بگم من خودم درکم از وضو یعنی پاک بودن و طهارت یعنی اینکه پاک و تمیز و معطر برای حمد ثنای پرودگارم در محضرش حاضر شم واقعیتش حتی با لاک نماز میخونم چون نمیخوام بخاطر لاک تارک الصلاه شم در کل اعتقادم اینه هیچ اداب و ترتیبی نجوی هرچه میخواهد دل تنگت بگو حالا میخواد از کتف وضو بگیره یا مچ فرقی نداره اما من وضو رو از ارنج میگیرم بطوری که ارنجم خیس میشه، این عقیده من مسلما خیلیها میگن غلطه اما نمازم و عبادتم به دلم میشینه چون از دلم برمیاد