2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوال ديني داشته باشم به رساله مرجعم مراجعه ميكنم

بالاخره مرجع هم مثل دكتر كه وقت گذاشته درس خونده تا جواب نريضا رو بده و درمانشون كنه مراجع هم براي دين وقت گذاشتن و خوندنو مرجع شدن تا جواب مردم رو بدن

من نه از طريق جبرئيل با خدا درارتباطم نه كاملا مساىل شرعي رو بلدم 

اونايي كه برام پيش مياد و جوابشو نميدونم به مرجعم مراجعه ميكنم

ماشاالله ادب.  يعني چي ميمون. همه مثل شما علامه دهر نيستن عزيزم كه همه چيز رو بدونن. لطفا به ا ...

کلا ادم تو نی نی سایت هر حرفی بزنه میشه توهین من با استارتر شوخی کردم منظورم شخص خاصی نبود بر نخوره بهتون 

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
کلا ادم تو نی نی سایت هر حرفی بزنه میشه توهین من با استارتر شوخی کردم منظورم شخص خاصی نبود بر نخوره ...

شما لقب ميمون رو به مقلدين دادين كه تصادفا منم جزوشونم ، در نتيجه به من هم توهين شده و حق اعتراض داشتم

کلا ادم تو نی نی سایت هر حرفی بزنه میشه توهین من با استارتر شوخی کردم منظورم شخص خاصی نبود بر نخوره ...

من تازه عضو شدم انقد همه چيزو توهين ميدونن دستام ميلرزه تايپ ميكنم 😁😁

من خیلی چیزایی که مرجع تقیلدا گفتنو قبول ندارم خداوند عقل داده به ادما ما همه میتونیم خوب و بد رو تشخیص بدیم 

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
من تازه عضو شدم انقد همه چيزو توهين ميدونن دستام ميلرزه تايپ ميكنم 😁😁

عادت میکنی عزیزم .اینجا هر چی بگی به یه عده برمیخوره هیچ مرزی بین شوخی و جدی نیست 

من خیلی چیزایی که مرجع تقیلدا گفتنو قبول ندارم خداوند عقل داده به ادما ما همه میتونیم خوب و بد رو تش ...

فقط در اصول دینه که حق تقلیدی وجود نداره و فقط تفکر نیازه

اما احکام نیاز به مرجع داره.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سوال ندارم من هميشه فك ميكردم ادماي خيليييي مذهبي مرجع دارن  من و خانوادم هيچ كدوم نداريم و اط ...

من شوهرم ک نداره کلا میگه هیچکدومو قبول نداره

منم صانعی بودم از قبل ولی ی بارم نشده ب مرجع تقلید مراجعه کنم 

ب نظرم اینا هیچکدوم اعلم نیستن

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!