2777
2789
عنوان

نامزدم خودکشی کرده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3595 بازدید | 99 پست

چرا زخم زبون میزنین خب...به خدا دیگه طاقت ندارم😭😭😭خب  دعا نمیکنین نکنین....دیگه چرا برا خودتون تحلیل میکنین....پلیس اومده از خانوادش سوال کرده...خودشم به هوش بیاد باید سوال کنن...بیمارستان گفت مورد خودکشیه و زنگ زدن به پلیس...من نمیفهمم واسه لایک و دیده شدن بیام بگم نامزدم خودکشی کرده قرص قلب خورده؟تو رو خدا درکم کنین😭😭😭😭 دعا کنین واسش توقع زیادیه؟ آدم مناسبی نیست...نمیتونم به عنوان شوهرم قبولش داشته باشم...ولی نگرانشم....چون نقصیر منه....خدا ازم نمیگذره که قلبشو شکستم....😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا زخم زبون میزنین خب...به خدا دیگه طاقت ندارم😭😭😭خب دعا نمیکنین نکنین....دیگه چرا برا خودتون تح ...

استارتر از ته قلبم برات آرزو میکنم که خوشبخت بشی و نامزدتون هم هرچه زودتر به زندگی برگردن بتونن شمارو درک کنن و ماجرا رو ختمش بدن 🥺🥲💔

اصلا دلسوزی نکن چون ته این ماجرا اونی که بدبخت میشه تویی ، جدی دارم اینو میگم بهت ، تمومش کن بره

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

چرا زخم زبون میزنین خب...به خدا دیگه طاقت ندارم😭😭😭خب دعا نمیکنین نکنین....دیگه چرا برا خودتون تح ...

ادمی که قبلا هم میخواست خودکشی کنه ادم زندگی نیست ، من اینو از نزدیک حس کردم ، دیدم ، طرف بیماری روانی هم داشت میگفتم خودم میبرمت پیش روانشناس ، خودم همه کار میکنم ، همه کارم کردم ، اونی که تهش موند خودش و خودش من بودم ، اونم رفت و دیگه پبداش نسد ، فقط به من اسیب زد

کاربر تازه وارد نیستم ، پارسال یکی از اکانت هام به خواست خودم تعلیق سیاه شد ، اما چه کنم که نی نی سایت ادمو معتاد میکنه😅

من دیگه نمیتونم دوستش داشته باشم هیچ حسی بهش ندارم اما جون اون آدم واسم مهمه...الان مراقبتای ویژه‌ست ...

کسی تورو دعوا نکرد و زخم زبون نزد .میگیم فیلمه که خودکشی کرده و پلیس اومده سر وقتش .برای سوزاندن تو این برنامه رو چیدن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏