2777
2789
عنوان

نامزدم خودکشی کرده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3595 بازدید | 99 پست
والا تو مشکل داری کسی که خودکشی میکنه بنظرم اصلاااااا لیاقت هم صحبتی نداره ولش کنین اینو

دقیقا باهات موافقم اون طرف خودکشی کرده این فاز قاتل برداشته بعضیام امدن راهنمایی چرت میکنن فیلم هندی درست کردن

چقدر بدی تومگه کسی که خودکشی میکنه خوشی زده زیر دلش😐

نه نزده ولی من خود احمقم اگه قبل خودکشی فقط ده دقیقه فکر کرده بودم میفهمیدم هیچکسو هیچ چیز ارزش خودکشیو عذابو نداره ولی متاسفانه اینو دفعه سوم فهمیدم که چقده خرم من واقعا هیچی تو این دنیا ارزش خودکشی نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من متادون خورده بودم پلیس نیومد فقط حالم بهتر شد دکتر گفت قرص از کجا آوردی کلی آدم دیگه اون شب آورده ...

دقیقا میگم .پلیس ورود نمیکنه .مگر مسعله ی چاقو کشی باشه .الکی استارتر روو ترسوندن و حس گناه بهش دادن .

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

دقیقا میگم .پلیس ورود نمیکنه .مگر مسعله ی چاقو کشی باشه .الکی استارتر روو ترسوندن و حس گناه بهش دادن ...

دقیقا

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
شما جاش نیستی و نبودی پس سکوت کن همین حرف شما گناه نیست؟شما که حرام و حلال و خدا سرت میشه یاد بگیردل ...

برو بابا حوصله بحث با تو یکی ندارم هر کاری دوست داری بکن

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود

بابا این مشکل داره ۱۰ نفر دارن همینو میگن این از حرف خودش پایین نمیاد

من به کاربر کاری ندارم در کل هر شرایطی باشه پلیس میاد خصوصا خودکشی 

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

عزیزان فرض رو بر حقیقت موضوع اگر بگیریم 

اسی   الان این آقا خوب بشه   دوباره سر پا بشه    دوباره ری اکت مثبت از تو نگیره   دوباره اقدام به خودکشی میکنه 

این ادم باید یا تموم بشه یا درمان بشه 

اگر نه جز ایجاد مشکل و دردسر برای خانوادش هیچی نداره 

پس اگر کسی میخواد دعا کنه براش درمانشم دعا کنه    شفای بی درمان به درد نمیخوره 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

نه نزده ولی من خود احمقم اگه قبل خودکشی فقط ده دقیقه فکر کرده بودم میفهمیدم هیچکسو هیچ چیز ارزش خودک ...

ارزش نداره

ولی درستم نیست آدم به کسانی که خودکشی میکنن ناسزا بگه و بگه شما لیاقت هم صحبتی نداری و...

اون خانم حرف خیلی  اشتباهی زد

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

دقیقا

والله .حتی این مسعله ی خودکشی به نظر من فیلمه .به گوشی شکسته عکس انداختن و طرفم سیم‌کارتتو یه طرفه کرده 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خوشی نزده زیر دلش ولی کسی که حرام هایی که خدا گفته رو انجام میده واقعا لیاقت حرف زدن نداره

عزیز دلم ما واقعا نمی تونیم جای بنده خدا باشیم که قضاوت شون کنیم شاید اگر یه لحظه ماهم تو این حالت های فشار روانی قرار بگیریم دست به یه همچین کاری بزنیم اون لحظه دیگه حالمون دست خودمون نیست که بخواییم قبلش اول به این موضوع فکر کنیم.

برو بابا حوصله بحث با تو یکی ندارم هر کاری دوست داری بکن

بحث نکن

قبل اینکه دهن تو باز کنی فکر کنی کسی باهات بحث نمیکنه

آمار خودکشی بخاطر امثال شما زیاده چون درکی ندارید فقط بلدید سرزنش کنید

خدانگه دار

خانم جان

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

خوب منی که سه بار خودکشی کردم پس چرا نیومد اینایی دورم اینهمه خودکشی کردن مردن بعضیا چرا نیومدن گلم ...

مقاومت نکن عزیزم پلیس میاد من دانشجو علوم پزشکی هستم شوهرم کاردرمان هست میاد بابا 

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری