2777
2789
و هزینه خرید برنج اگه با خودتونه که هیچ، اگه با مادرتونه خب باید کوتاه بیاین نمیشه که هزینشو ندین و ...

صفر تا صد همه چیزو خودم میخرم 

مامانم چرا باید برنج ما سه نفرو بخره

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
نه برای عروساش همچین نظری نداره

چون میدونه عروس دختر نیست و جنجال راه میفته 

مگه نمیگی ماهی یبار اینطور میکنی اگه در توانته برنامه بریز روزایی ک کمتر کارداری دوتا برنج بزار

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط همین مامانته دیگه اگه خواهر برادر داشتی و هر روز یه دستور داشتن چیکار میکردی اونم بنده خدا سنش ب ...

نه خوب نبود 

الانم خوب نیست

زندگی من همیشه تحمله

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
صفر تا صد همه چیزو خودم میخرم مامانم چرا باید برنج ما سه نفرو بخره

ولش کن پس به سلیقه ش برنج بپز. بعضی وقتا کوتاه اومدن بهترین سیاسته. اگه همینجوری پیش بری هم اعصاب خودت خورده هم اعصاب اون پیرزن. 

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

والا چی بگم برو مستاجری الکی خودتم اذیت نکن

دلم میخواد برم حرمی جایی سیر گریه کنم دلم خیلی گرفته

اوووووه حالا یکم بهونه گرفت انقد اعصاب خوردی نداره تو یه قابلمه کوچیک یکم برنج جدا براش بپز

واقعا هم با یه راهکار کوچیک گیشه راحت مشکل رو حل کرد

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

واقعا هم با یه راهکار کوچیک گیشه راحت مشکل رو حل کرد

بنظرم دلش بیشتر بخاطر خونه نداشتن و آوار خونه یکی دیگه بودت پره وگرنه هیچکس بخاطر برنج انقد ناراحت نمیشه

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

عزیزم قربونت برم میفهمم منم مامان بابام جدا شدن خونه مامان بزرگم موندیم خیلی اذیت شدیم میرفتیم دستشو ...

ممنون که درکم کردی 

دارم خفه میشم 

دیگه نمیکشم

میدونم دلت گرفته احتمالاً تو اون خونه بازم فشار روت هست  دیگه تنها راهش اینه یه قابلمه کوچیک بخر برای اون برنجی که میخواد بزار برای خودتون جدا بپز و زودتر پولاتونو جمع کنید یه آپارتمان کوچیک بخرید تا راحت بشی

کسی حالت رو می فهمه که درک کرده باشه این زندگی رو

حرف تو برنج نیست ، تو از اینکه آواره ای و تو خونه خودت نیستی ناراحتی 

از اینکه اختیار زندگیت دست خودت نیست 

از اینکه نمی تونی با شوهر و بوت راحت باشی

درسته مادره و احترامش خیلی واجبه ولی وقتی آدم باهاشون زندگی می کنه داغون میشه و خونه ای که مجردی باهاش حال می کرد میشه بدترین خونه زندگی

برای شاغل شدنم صلوات بفرستین ، اگه فرستادید بگین منم برای شما بفرستم

چون میدونه عروس دختر نیست و جنجال راه میفته مگه نمیگی ماهی یبار اینطور میکنی اگه در توانته برنامه بر ...

دیگه نرم نمیکنم چه ارزشی داره 

بحث من نرمی برنج نیست بچه که نیستم بهانه بگیرم

بحثم دخالته 

خسته ام 

هرروز میگه کمتر بخورید

گوشت کمتر مصرف کن

فلان کن

بهمان نکن

والا ما که خونه داریم دوتا هم مستاجر داریم ماشاالله انگار ما مستاجر اوناییم🙄پرو پرو

انشاالله شما هم خونه دار می‌شید قدر مادرتون هم بدونید میگذره ممکنه بعداً حسرت بخورید🥺

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢

خیلی سخت گرفتی

مادرته سنش بالاست طبیعیه بهانه بگیره تازه بدتر هم میشه 

پیرها مثل بچه ها بهونه میگیرن صبور باش 

مشکلت بزرگ نیس 

مشکل من بزرگه ک مادرم فوت کرده و تنها و بی کس موندم تو خونه‌ . بابامم چسبیده ب داداشم فقط و همه چی رو داده ب اون خونه زده ب نامش... بابام اصلا منو نمیبینه بخدا اصلا سراغ مو نمیگیره حتی یه زنگ نمیزنه ولی داداشم برعکس چون پسر دوسته 

ولش کن پس به سلیقه ش برنج بپز. بعضی وقتا کوتاه اومدن بهترین سیاسته. اگه همینجوری پیش بری هم اعصاب خو ...

من چیزی نمیگم 

میرم تو دستشویی گریه میکنم

منی که سالها زندگی داشتم الان یه قابلمه درمیارم باید جواب پس بدم