2777
2789
مامان بزرگ من ۹۱ سالشه همچنان زبونش در حال کار کردنه

اغراق  نکن دیگه 

هشتاد درصد بعد از هشتاد سالگی از همه چی میفتیم 

مادر استارتر از غر زدن میرسه به بی حالی به زودی 

روزگار هممونه البته 🤣

بنظرم دلش بیشتر بخاطر خونه نداشتن و آوار خونه یکی دیگه بودت پره وگرنه هیچکس بخاطر برنج انقد ناراحت ن ...

نه برنجوسرمن و بخوره

آخه مگه بچه ام 

دلم پره اختیار هیچی و ندارم 

مستاجری یه درد اینم یه درد

تمام عمرم طعم آسایش و نچشیدم

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خوب نبود الانم خوب نیستزندگی من همیشه تحمله

حالا بجای غصه خوردن شرایطو قبول کن وقتی قبول کنی همه چی راحت تر میگذره به این فکر کن که مامانت پیره و تا وقتی هست از وجودش لذت ببری حالا اگه جای دیگه بودی دلت همش شور مامانتو میزد که چی میخوره چیکار میکنه الان پیشش هستی سعی کن تحملت رو بالا ببری و خونه رو گرم نگه داری

کسی حالت رو می فهمه که درک کرده باشه این زندگی روحرف تو برنج نیست ، تو از اینکه آواره ای و تو خونه خ ...

ممنون که درکم کردی💔

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
اغراق نکن دیگه هشتاد درصد بعد از هشتاد سالگی از همه چی میفتیم مادر استارتر از غر زدن میرسه به بی حا ...

شما مگه کی هستی ک بخام اغراق کنم؟؟؟!!

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

دیگه نرم نمیکنم چه ارزشی داره بحث من نرمی برنج نیست بچه که نیستم بهانه بگیرمبحثم دخالته خسته ام هررو ...

میدونم خوب چرا باهم غذا میخورید 

واحداتون جدا نیس؟ 

بابا بگو بچه کوچیک دارم دور از جون کمخونی بگیره چی 

بگو مگه چون خونه نداریم باید از گشنگی تلف کنیم خودمونو 

برای زندگی جمع کردن بگو نیاز به جون داریم یا نه ؟ چ فرقی میکنه بعدا چند برابر بازد خرج دکتر بشه خدای نکرده 

اهمیت نده 

یبار بگو نمیتونم 

بگو شوهر من میگه از شکمم نمیتونم بزنم صب تا شب کار میکنم بدنم جون نداره

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

میدونم خوب چرا باهم غذا میخورید واحداتون جدا نیس؟ بابا بگو بچه کوچیک دارم دور از جون کمخونی بگیره چی ...

باورت میشه اینا حرفای یک روز درمیونمه؟

باورت میشه اینا حرفای یک روز درمیونمه؟

نقطه ضعفش چیه ازون در وارد شو 

مثلا بگو دلت خنک شد امروز سیب زمینی اب پز پختم تا صب با شوهر جنگ داشتم؟ بگو بچه غذا نخورد تا صب ده بار بیدار شدم نون ماست دادم بهش 

بگو دلت میخواد فردا شوهرم بیاد طلاقمو بده ک تو خونه کاری نمیکنی و بشینیم باهم سیبزمیتی بخوریم احساساتیش کن

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

الان اونایی که خونه دارند پول برنج ایرانی رو ندارند خوب راست می گه مراعات کن حتما که نباید برنج درجه یک بخوری . بالاخره باید توی یه چیزایی به مقدار توقعات رو بیاری پایین تا بتونی پس انداز کنی .

مگه بیکارم هزارو یک کار دارم الان جارو مونده تکالیف دخترم مونده اتو یه کوه لباس مونده

عزیزم اون برنجی که میخیسونی اندازه ی نفرشو تو ی قابلمه کوچیک بپز بقیه توبزرگ..بنظرم کاری نداره اونم گاهی اوقات 

هزینه خوراک با خودتونه؟

بله