2777
2789
هزیزم شما داخل خونه مادرتون هستین حق‌با ایشونه و باید به میل ایشون باشه شما هم بهتره قابلمه جدا برای ...

الهی بمیرم برای آوارگیم

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

اوووووه حالا یکم بهونه گرفت انقد اعصاب خوردی نداره تو یه قابلمه کوچیک یکم برنج جدا براش بپز

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای حق داری خاله من تا خونشو تحویل بدن موند خونه مامان بزرگمشوهرش راننده بود حالا دیر دیر میومد خالم ...

دلم میخواد تو بغل یکی گریه کنم

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

و هزینه خرید برنج اگه با خودتونه که هیچ، اگه با مادرتونه خب باید کوتاه بیاین نمیشه که هزینشو ندین و بهترینو بخورین

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

الهی بمیرم برای آوارگیم

منم شرایطم مثل‌شماست  

کافیه زندگی متاهلی و خونه ی خودت رو بچشی‌ 

دیگه  توی کاخ بقیه هم زندگی کنی بازم برات زندانه 

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
خونشون هستی قدر بدون عزیزم واقعا ی برنج مشکل حادی نیست یکم سفت تر بپزی

من آخرین باری که غذارو نرم کردم اصلا یادم نمیاد

چه برنجی میخریدی که خیلی خوشمزه بود؟

الان من دارم به پهنای صورت اشک میریزم 

این سواله!

فقط همین مامانته دیگه اگه خواهر برادر داشتی و هر روز یه دستور داشتن چیکار میکردی اونم بنده خدا سنش بالاست خوب بود ماهی ده میلیون اجاره میدادی بعدم هرسال اسبابت رو دوشت بود صابخونه هم هی غر میزد بهت؟

تلخ نکن اوقاتتو برنج تو قایم کن برای مامانتم برنج جدا بخر و بپز اونا دست خودشون نیس فک میکنن همیشه ...

نه برای عروساش همچین نظری نداره

الان من دارم به پهنای صورت اشک میریزم این سواله!

یا خدا تیر که نخوردی

احتمالا برنج و این قضایا بهونست دلت میخواد مستقل زندگی کنی

سنش بالاس نمیتونه برای خودش بپزهحالا یه بارم این مدل بخوره مگه بچه اس که به روم میاره

حالا خوبه مادرته اگه مادرشوهرت بود چی ؟.

یکم تحمل کن هشتاد رو رد کنه خودبخود از زبون میفته کاملا بی‌حال میشه دیگه 

دلم میخواد تو بغل یکی گریه کنم

عزیزم قربونت برم میفهمم منم مامان بابام جدا شدن خونه مامان بزرگم موندیم خیلی اذیت شدیم میرفتیم دستشویی مامان بزرگ بابا بزرگم میموندن پشت در آب زیاد باز نشه میرفتیم حموم میومدیم قیافه میگرفتن

ولی می‌گذره چرا از این مسکن ملی ها فیشش رو نمیخرید بجای کرایه قسط اونو بدید

❤️سیمکارت رو خریدم قبلا دست کس دیگه بوده

حالا خوبه مادرته اگه مادرشوهرت بود چی ؟.یکم تحمل کن هشتاد رو رد کنه خودبخود از زبون میفته کاملا بی‌ح ...

وا این دیگه چجورشه؟!!!! مادره هاااااا

حالا خوبه مادرته اگه مادرشوهرت بود چی ؟.یکم تحمل کن هشتاد رو رد کنه خودبخود از زبون میفته کاملا بی‌ح ...

مامان بزرگ من ۹۱ سالشه همچنان زبونش در حال کار کردنه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".