2777
2789
عنوان

دایی دوستم بهش دست میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 51 پست
به مادرش بگه ... متاسفم ...

سلام مامان جان خوبی دختر گلم💕😘

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی مامان و خالش اینقد زبون نفهمن یا به باباش بگه یا اصلا نزدیک داییش نشه.میخواد داییش یا خاله و مامانش ناراحت بشن به جهنم بزار بشن.داییش خودش اگه منظوری داشته باشه دلیلشو میفهمه.

یعنی صحبت کننن هاا ولی اینکه کار به لمس و بغل فیزیکی برسه نهههههه

اکثرا تو جمع و دید رس باشن

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.

به پدر و مادرش بگه داییه هم خواست نزدیک بشه همونجا تذکر بده و بگه که بهم دست نزن اگه ادامه داد جیغ بزنه و فرار کنه از هیچیم نترسه

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ب داییش محکم بگه ب حریم من نزدیک نشو 

اگر ن نمیخوام ببینمت

من و داییم خیلی رفیقیم ولی خیلی رعایت میکنه حتی لباسشم میده تو اتاق عوص میکنه ی رکابی ساده رو

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

سلام مامان جان خوبی دختر گلم💕😘

سلام بر قلب من 

سرما خوردم شدید تمام صورتم قرمز شده 🤣

تا خوبی حالت چطوره

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

داییم خیلی منو دوست داره بغلم میکنه موهامو سشوار میکشید بدم میومد بهش گفتم قسم خورد که حس میکنم بچه ای عین یه بچه ۷.۸ ساله بنظرم میای،ولی من حس خوبی نمیگیرم و سعی میکنم نزدیک نشم زیاد

حقیقتش ازش بدم میاد 

سلام بر قلب من سرما خوردم شدید تمام صورتم قرمز شده 🤣تا خوبی حالت چطوره

قربونت برم مادر💖

بلا ازت دورباشه

الان فصل سرماخوردگیه خیلی مراقب باش

منم شکر خدا خوبم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
داییم خیلی منو دوست داره بغلم میکنه موهامو سشوار میکشید بدم میومد بهش گفتم قسم خورد که حس میکنم بچه ...

حس زن جماعت تو این چیزا حرف اولو میزنه

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید