2777
2789
عنوان

دایی دوستم بهش دست میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم مادر💖بلا ازت دورباشهالان فصل سرماخوردگیه خیلی مراقب باشمنم شکر خدا خوبم

فدای تو بشم اخه من 

همچنین مامان 

شکر که که خوبی جیگرومم🥹🥹🥹

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

پدوفيل بالاخره از هر فرصتي استفاده ميكنه

واقعاکه 

تاسف به ذات اینا

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
توهم نيستانگار توي اين دنيا نيستيدتقريبا تمام سواستفاده هاي جنسي از كودكان توسط دايي و عمو اتفاق ميف ...

آره.میدونم.

منتها بعضی دخترا هم‌واسه هم‌داستان میگن.

میخام بیخود درگیر نشی 

دوستش داشتم ولی الان خوشم نمیاد نزدیکش بشم،خوب رفتار میکنم باهاشا عین قبل ولی تو دلم ازش حس بدی میگی ...

کار خوبی میکنی من حتی دوستامم لمسم کنن بدم میاد ب جز یکی دوتاشون 

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید

فدای تو بشم اخه من همچنین مامان شکر که که خوبی جیگرومم🥹🥹🥹

خداااا نکنه مامان جاان😘

الهی همیشه شاد و سرحال ببینمت♥️

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خداااا نکنه مامان جاان😘الهی همیشه شاد و سرحال ببینمت♥️

قلب من🥹🥹

منم 🫂🫂🫂🫂🫂

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

آره.میدونم.منتها بعضی دخترا هم‌واسه هم‌داستان میگن.میخام بیخود درگیر نشی

ميدونم ممنظورت چيه

ولي تعداد اونهايي كه دارن حقيقت رو ميگن بيشتر و بهتره ١٠٠٪؜ احتمال بديم كه داره راستش رو ميگه

نهايت دروغ گفته و يه كدورتي پيش مياد تموم ميشه ميره

ولي اگه جدي نگيريد عواقبش اصلا قابل جبران نيست 

دست میزنه یعنی اونجور؟خب غلط کرده به داییش رو نده و رفت و آمد نکنه

تو یع خونه زندگی میکنن و کسی هم حرفشو باور نمیکنه 

میشه برا سلامتی عشقم صلوات بفرستین حالش خوب نیست