2777
2789
عنوان

معنویتم زده بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 87 پست
خیلی وقتها به اون دو خط آخر فکر میکنم!! طفلی اونایی که اون اوایل زندگی میکردن، تو برزخ موندن و هر رو ...

عمیق که فکر میکنم به جنون میرسم

بعدش میگم خدای به این‌بزرگی فکر همه جاشو‌کرده

نمیتونه پوچ و بی هدف باشه

همش در مورد قوم بنی اسرائیل و موسی ست

دخترمن میگه این قوم یهود که انقد ازاولم بدبوده چراخدا آفریده

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وقتها به اون دو خط آخر فکر میکنم!! طفلی اونایی که اون اوایل زندگی میکردن، تو برزخ موندن و هر رو ...

هرکی میمیرع بر حسب اعمالش دوباره دنیا میاد دیدی بعضی چیزا انگار تکرارین بخاطره اونه کلن بهشتو‌جهنم همینجاست

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

قرآن معجزه است واقعا

به این‌ فکر کنید که  تاریخ زندگی بشر در قالب داستان های مختلف چطور به دست پیامبر آخر رسیده؟

هر قومی مورخ خودش رو داشته تازه اگر پادشاهان ظالم در مورد ثبت دقیق تاریخ اجازه میدادند،‌

بعد به این فکر کنید که هر واقعه در یک جای زمین و در زمان های مختلف رخ داده

و اون زمان بدون رسانه چطور این ها مکتوب شده و چطور بدون تناقض با همدیگه ثبت شده،

در قرآن زندگی پیامبران در یک سیر روایی یکسان تعریف شده و هیچ تناقضی بین داستان های مختلف پیامبران و اقوام نیست .

این معجزه است بنظرم !

عمیق که فکر میکنم به جنون میرسمبعدش میگم خدای به این‌بزرگی فکر همه جاشو‌کردهنمیتونه پوچ و بی هدف باش ...

من حس کاردستی بودن بهم دست میده!!

اینکه پیش‌تر نبودیم، ساخته شدیم، روزگاری این حیات برچیده میشه!!

و اینکه اونطرف چقدرررر بزرگه این همه آدم و ...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

هرکی میمیرع بر حسب اعمالش دوباره دنیا میاد دیدی بعضی چیزا انگار تکرارین بخاطره اونه کلن بهشتو‌جهنم ه ...

این دیدگاه شخصیه شماست و قابل احترامه، اما نه قابل پذیرش. 

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

برزخم دوتاحالت داره خوب و بد. اگه جای خوبش باشه ک قطعا بهتر از دنیاس چرا باید منتظر تموم شدن دنیاباشه بهرحال اون جاش خوشه. بده هم ک خودش خاسته.

در مورد اون دنیام اصلا روند تکراری دربهشت نیست هرلحظش خوشی محض و بدون تکراره.نعماتی ک نظیر نداره و تموم شدنی نیست. ولی وااای ازجهنمش خیییلی بده ک تمومی نداره خدا خودش رحم کنه بهمون

من همیشه مفصل به این موضوع فکر کردم 

جوابش اینه که تو باید ببینی زمان تورو مدیریت می‌کنه یا تو زمان رو مدیریت میکنی؟

اگه زمان تورو مدیریت کنه درگیر نظریه بازگشت ابدی تو فلسفه نیچه میشی یعنی همه چیز مرتب تکرار میشه بدون پایانی

اگه تو زمان رو مدیریت کنی یعنی اینکه هر لحظه رو زندگی می‌کنی منتظر نمیشینی هزار میلیارد سال دیگه بشه همین لحظه رو میگذرونیم و این احتمال رو در نظر میگیریم که همین یک ثانیه بعد ممکنه آغاز جریان ظهور باشه 

فرق کسانی که اعتقاد دارند و ندارند در اینه

این دیدگاه شخصیه شماست و قابل احترامه، اما نه قابل پذیرش.

خیلی از دانشمندان و ادمای عادی به این نتیجه رسیدن منم وقتی خوندم دیدم این بیشتر با عقل جور درمیاد

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین