2777
2789
عنوان

معنویتم زده بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 87 پست
ببین همیشه بی نهایت از هر عددی بیشترهحتی اگه قرار باشه اون برزخ خیلی سخت باشه و خیلی طول بکشهبعدش جر ...

حالا همینو نظیر به نظیر کنیم واسه پس از قیامت!!

طبق مثل شما ؛ قراره یه عمر بخوریم نون و تره!! بله؟!

یا همون "...هم فیها خالدون "

چقدر بخوریم نون و تره؟ چقدر حوری و قوری و حال خوب؟!

این روند تکراری و فرسایشی برام سوال بود!!

طول مسیر، طول پاره خط، لحظه بودن!! نه صرفا ابتدا و انتهای بی‌نهایت اون...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

منم ریاضیات خوندم و واقع‌گرام!! طول مسیر هم مهمه!! صرفا ابتدا و انتها نیست...تاحالا متقاضی دریافت وا ...

مثال بامزه ای بود 

قبول دارم برزخ سخته مخصوصا وقتی تو عذاب باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا همینو نظیر به نظیر کنیم واسه پس از قیامت!!طبق مثل شما ؛ قراره یه عمر بخوریم نون و تره!! بله؟!یا ...

معذرت می‌خوام اینو میپرسم شما تا حالا عاشق شدی؟

اگه بخوای با عشقت زندگی کنی هرروز یه لذتی داره 

ممکنه یه روز دعواکنید یه روز معاشقه 

ولی حتی اون قهر و دعوا هم کیف میده چون عشقته 

بهشت یعنی تا ابد کنار عشقت باشی 

مثلا اون دنیا خدا بهت عشقتو بده تا ابد حال میکنی

بد نمی‌گذره که بهت

مثال بامزه ای بود قبول دارم برزخ سخته مخصوصا وقتی تو عذاب باشی

همین واسم سواله!! و درک این خیلی سخته اون آدم‌هایی که رفتن اون بالا چقدر سختی میکشن... و ماهم در صف هستیم😭

(دور از جان شما)

اون لحظاتِ بی‌پایانِ انتظار از هر عذابی دردناک‌تره!! بلاتکلیفی بزرگترین عذابه...

و خیلیا اینو درک نمیکنن و بهش پرداخته نشده، فقط میگن بهشت و جهنم!! 

کافیه با بچه‌هایی که دادگاهی نمیشن و اونهارو بلاتکلیف نگه‌میدارن صحبت کنید، طرف راضی بود بدترین‌ها پیش بیاد اما تعیین تکلیف بشه...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

همین واسم سواله!! و درک این خیلی سخته اون آدم‌هایی که رفتن اون بالا چقدر سختی میکشن... و ماهم در صف ...

حالا خودم مهم نیستم من اگه بدونم عشقم داره عذاب می‌کشه طاقت نمیارم 

هر هدفی داشته باشم حالا

من میگم شاید تناسخ وجود داره

این جواب سوالم نبود!!

خیلی سال قبل کتابی میخوندم اشاره کرده بود به عذاب برزخی ابن ملجم، گمون میکنی چی بود؟!

اون شخص در محیطی قرار داده شده و ناگهان پرنده‌ایی بزرگ به اون حمله میکنه، فرار و گرفتار شدن و زنده زنده اونو میخوره و دفع میشه از بدن پرنده!!

قسمت بدش اینجاست، تا روز قیامت این صحنه تکرار میشه به نحوی که برای شخص عادی نمیشه و هر لحظه اون مثل دفعه اول پُر از ترس و درد و ...

این معنایِ " برزخه" !!

معذرت می‌خوام اینو میپرسم شما تا حالا عاشق شدی؟اگه بخوای با عشقت زندگی کنی هرروز یه لذتی داره ممکنه ...

تا جایی درسته اما نه همش!! باورم اینه قشنگی دنیا به فانی بودن ماهاست!! ترس از دست دادن و طمع به دست آوردن ماهارو به شور میاندازه...

مدتی ۵صبح میرفتم و میدویدم، پیرمردی رو دیدم و حال و احوال کردیم، با یه حسرتی بهم گفت جوون خیلی تقلا نزن، اون آخرا نمیگذره...!!

حالا خودم مهم نیستم من اگه بدونم عشقم داره عذاب می‌کشه طاقت نمیارم هر هدفی داشته باشم حالا

حالا کافیه بدونی اشاره شده که عشقی بالاتر از عشق مادر و فرزند نیست!! اون جا مادر فرزندش رو رها میکنه و به دنبال کارهای خودشه...

میبینی چه عجیبه!! و ترسناک...

ممکنه بگید تحصیلات و سن رو، من ۳۱ ام و عمران خوندم.

حالا کافیه بدونی اشاره شده که عشقی بالاتر از عشق مادر و فرزند نیست!! اون جا مادر فرزندش رو رها میکنه ...

والد فرزند نباید همدیگه رو رها کنند🥺

۲۶ اگه میشه رشتمو نگم شناسایی نشم

خلاصه یه محصول تولید شده با محدودیت عمر، دفترچه راهنمایِ محدود و چند برگه مجزا جهت کاربری بهتر!!

و هزاران محصول دیگه که مدعی هدایت دیگر محصولات هستن!! (اینارو گاها نمیشه تحمل کرد!! داداش تو خودت محصولی فاز هدایتگری برندار ...)

کنترل محصولات با نظام پاداش و جزا ...

نوید به بازیابی عملکرد، قضاوت و بازیافت محصولات با کاربری متفاوت در زمانی نامشخص و البته تا ابد در دو جایگاه خیلی خوب یا خیلی بد!!