2777
2789
عنوان

معنویتم زده بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 87 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اولش اینجوری فکر میکردم قرآن بخونم جواب سوالتون میگیرم ولی قرآن رو نمی‌فهمم همش اتفاقات تاریخیه ...

😐😐 قرآن اتفاقات تاریخی بی ربطه؟ کامل خوندین قرآن رو؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

😐😐 قرآن اتفاقات تاریخی بی ربطه؟ کامل خوندین قرآن رو؟

ببین مثلا من کتاب سفر پیدایش رو خوندم اولاشو باز جواب بخشی از سوالتون گرفتم بازم گنگ بود 

ولی قرآن نه

یعنی چی ؟

خدا هیچ‌مخلوقی رو بیهوده نیافریده و این امکانات برای موجودات روی زمین در جهت پرستش خداست،

پرستش هم فقط نیایش نیست، کسی که از ابزارهای روی زمین برای پیش بردن کار خدا و مخلوقات خدا استفاده میکنه در مسیر عبودیت خداست.

خدا اجازه نخواهد داد تکذیب کنندگان در زمین جولان بدن

همه تا مهلتی مقرر فرصت دارند

و نهایتا با ظهور امام مهدی دنیا به اوج ظرفیت هاش در همه عرصه ها خواهد رسید، معنوی، اقتصادی، علمی 

بعد از شهادت امام 

وقتی زمین از حجت خدا خالی شد و واسطه فیض بین زمین و آسمان قطع شد

قیامت خواهد شد

و تکذیب کنندگان به صورت در آتش انداخته خواهند شد

و صالحان در بهشت جاودان خواهند بود.

نه کامل نخوندم میشه اسم همه سوره ها با موضوعاتش رو بگی

من کامل اطلاعات ندارم اما همون اندازه خیلی کم هم که قرآن خوندم جواب خیلی از سوالاتم رو گرفتم

هر روز نیم ساعت زمان بذارید از جز سی شروع کنید

حتما ترجمه ها رو هم بخونید و تفکر کنید

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

خیلی وقتها به اون دو خط آخر فکر میکنم!! طفلی اونایی که اون اوایل زندگی میکردن، تو برزخ موندن و هر روز نگاه میکنن به زمین و آدم‌هاش و میگن داداش تموم نشده هنوز...؟!!

قسمت دارک ماجرا برچیده شدن این نظامه زندگیه!! تا کی قراره اون دنیا باشه؟!! یه روند تکراری مسخره میاد تو ذهنم ...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

همش در مورد قوم بنی اسرائیل و موسی ست

ولی من اینطور فکر نمیکنم

ببین مثلا من کتاب سفر پیدایش رو خوندم اولاشو باز جواب بخشی از سوالتون گرفتم بازم گنگ بود ولی قرآن نه

سفر پیدایش که تحریف شده است

قرآن کریم رو با همچین کتابهایی مقایسه نکنید

تا میلیونها سال همینه تا اینکه کلن قعطی بشه و مثله دایناسورا نسلمون منقرض شه

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین