2777
2789

اول اینکه لطفا برای امضام دعا کنید زودتر از این خونه راحت بشم :)💚

من مامانم اعتیاد داره تاحالا ندیده بودم چجوری میخره زهرماریارو 

امروز دیدمش تو کوچه با چه مرد بیخود و الاشی معاشرت میکرد و خرید میکرد ازش الهی که خیر از زندگیش نبینه 💔

خیلی احساس خاری دارم حالم اصلا خوب نیست 

ترکش نمیشه داد چندساله درگیره ، حامی هم نداریم ، حرف زدن منطقیم بی فایدس باهاش 

منم اسیر کرده پشت کنکور موندم اذیتم میکنه مانع درس خوندنم میشه 😔💔

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

کمپ هم نمیان ببرنش ؟

نه 💔

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای🥲🥲🙁🙁چی مصرف میکنه؟بابات کجاست؟

نمیدونم اسم کوفتیشو 

بابامم درگیره متاسفانه 

پدر داری؟

اره دارم اونم درگیره ولی هفته ایی یبار می‌کشه 

اما مامانم از صبحححح تا شب بکوببببب پای کوفتیه

پدر داری؟

اره دارم اونم درگیره متاسفانه ولی هفته ایی یبار مامانم صبح تا شب میکشه