2777
2789
عنوان

حقوق زنان 🎀

1315 بازدید | 159 پست

من ی سری چیزا تو این سایت دیدم واقعا برام سوال شد مشکل بعضی خانوما با حقوق زنان چیه؟ 

بزارید اول کار براتون روشن کنم که اصلا منظورم فمینیسم نیست چون انقدر مفهوم های اشتباه بهش اضافه شده که خیلیا دیدشون بد شده 

منظورم برابری جسمی نیست که تا بحثش میشه بعضیا میگن پس برابری میخوای برو تو معدن کار کن ...

منظورم یک سری حقوق اولیه و انسانی برابره که هیییچ ربطی به جنسیت یا زور بازوی شخص نداره چیزایی مثل حق تحصیل و اشتغال و از این موارد که خانم با عقل و منطقی که داره میتونه برای خودش تصمیم بگیره ولی اجازه این و خیلی چیزای دیگه دست خودش نیست و تو اکثر زمینه ها ی جایی حقوق و حضور زن محدود شده 

شنیدم میگن اگر برابری میخوای برو مثل کشور های اروپایی خودت کار کن خرج خودتو بده ، این تهدید حساب میشه؟ 

اینکه خانمی تصمیم بگیره کار کنه کاملا بستگی به شرایط خودش داره ی وقت طرف پدرش یا شوهرش اونقدری داره که دغدغه مالی نداره ی وقت مجبوری کار میکنه زندگی بچرخه ی وقت میخواد تو اجتماع بودن و استقلال مالی داشتن رو تجربه کنه 

تو کشور های دیگه هم نمیان چاقو بزارن رو گلوی خانما که نهههه چون برابرید باید حتما کار کنی اونجا هم نیاز باشه کار میکنه نیاز نباشه کار نمیکنه مگه اونجا تک تک زنا شاغل هستن ؟ 

لطفا دیدگاهتون هرچی هست محترمانه بیان کنید و حرف بی ربط هم نزنید چون من واضحا گفتم منظورم برابری جسمی یا اینجور چیزا نیست صرفا حقوق اولیه برابر هست 

فقط برام سوال شده واقعا چرا یک خانم باید با داشتن همچین حقوقی برای خودش مخالفت کنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببینید مشکل اینجاس ک ی عده کورکورانه از حق زن دفاع میکنن و دفاعشون درواقع دفاع نیس بلکه ضد زن بودنه

اصلا با حقوق زنان همخوانی نداره

مثلا طرف میگه بچه دار نشید چون ب بدنتون آسیب میزنه و ... خب انسان شریف تو داری حس مادرانگی ی زن رو ازش میگیری 

دم از حقوق زن میزنن بعد یکی میگه شوهرم بی من رفته خونه شوهرش بقیه ب بهونه دفاع از حقوق زن میگن تلافی کن خب اینجوری ک زنه بیشترین آسیب رو میبینه و ...

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

ببینید مشکل اینجاس ک ی عده کورکورانه از حق زن دفاع میکنن و دفاعشون درواقع دفاع نیس بلکه ضد زن بودنها ...

خب زایمان واقعا به بدن آسیب میزنه ولی بنظرم حس مادری قشنگ تر  و خواستنی تر از اینه که طرف بخواد به خاطر این چیزا ازش بگذره فداکاری حساب میشه ولی اونم باز تصمیم شخصیه ی وقت یکی علاقه ایی نداشته باشه یا نخواد کسی هم بخواد به آسیب هاش کاری نداره 

مورد دومتون بنظرم ربطی به حقوق زن نداشت بیشتر حالت لجبازی و منطق نداشتنه من بیشتر منظورم اون حق و حقوق قانونی بود 

بعضی جاها تقصیر خود خانم هاست. مثلا چقدر زیاد دیدم خانوم میگه دوست دارم برم سر کار مستقل باشم دستم تو جیب شوهرم نباشه ازش تقاضای پول نکنم، از بس بیان شده بعضی آقایون هم الان خانوما رو آدمای آویزون و مصرف کننده میدونن ولی تا حالا از آقایون شنیدین بگن برم آشپزی یاد بگیرم برا خودم غذا درست کنم مستقل باشن یا که خودشونو آویزون بدونن؟

خانوما خیلی جاها خودشونو با آقایون مقایسه کردن و باعث چند مسئولیتیشون شدن و تحت فشار قرار گرفتن

خب زایمان واقعا به بدن آسیب میزنه ولی بنظرم حس مادری قشنگ تر و خواستنی تر از اینه که طرف بخواد به خ ...

منم میگم نحوه دفاع اینا غلطه و هر چیزیو ب حقوق زنان ربط میدن

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

بعضی جاها تقصیر خود خانم هاست. مثلا چقدر زیاد دیدم خانوم میگه دوست دارم برم سر کار مستقل باشم دستم ت ...

حرفتون تا حدودی درسته ولی من خیلی دیدم مردا سر پولی که میارن تو خونه منت میزارن

سر همسر و بچه هاشون منت میزارن و فکر می‌کنند چون پول دست اوناست هیج کس حق مخالفت نداره دیدم که میگم واقعا الکی نمیگم خب وقتی خانم اینارو میبینه به غرور و شخصیتش بر میخوره دلش میخواد پول خودشو داشته باشه و قسمت زیادی از اینا به جنبه شوهرشون برمیگرده که چه دیدگاهی داشته باشه و چجوری رفتار کنه خیلی ها هم با این حرفا انتظاراتشون نمیره بالا خیلی ها هم روشون تاثیر میزاره پس واقعا باید به شخصیت طرف مقابل هم تو این موارد دقت کرد 

بنظر من همش شعار هس که میگن مردا باعث شدن ما نتونستیم خیلی از کار هارو بکنیم

مثلا چون پدرش یا شوهرش نمیزاره بره دانشگاه یا بره سر کار میان تمام مردان عالم رو به فحش میبندن که همتون انگار همدیگه هستین 

خب به من چه که خانوادت مرد سالار هس و محدودت میکنن 

این جامعه انقدر آگاه و روشنفکر شده که سرکار رفتن و تحصیل برای خانوم هارو محدود نمیکنه اونایی که محدود هستن بخاطر جو و تفکرات قدیمی خانوادشون هس که نمتونن برن یا فقط شعار میدن که ما میخوایم بریم سرکار!!!!

موضوع دیگه ای بنظرم باید اینجا گفته بشه قانون هس 

بیشتر نی نی سایتی ها خیلی موجودات عجیبی هستن اول اینکه به اسم جنس مذکر حساسیت دارن و دوم اگه ی جا قانون بر خلاف خواسته هاشون باشه همه مرد هارو به فحش میبندن که تقصیر شماست و اگه ی جا همون قانون که ازش بدشون میومد باعث بشه که از حرفشون دفاع بشه سریع میکنن تو چشم آدم که قانون قلان جا اینجوری گفته

قانون اگه برای تو بده برای منم بد هس اگه ی جا به سود تو هس ی جا هم به سود من هس ولی متاسفانه اینجا فقط نیمه خالی لیوان رو میبینن

مثلا امروز یکیشون تاپیک زده بود که محریه فلان شده دیه کمتر هس بدون اجازه شوهر و پدر فلان کار هارو نمیشه کرد ولی تا وقتی یکی گف مردا هم سربازی میرن و کلی کار دیگه مجبورن بکنن که واقعا ظلم هس  گف خب مگه برای من میرن😐اصلا به اینجا توجه نمیکرد که همه مرد ها مجبورن برن و اگه نرن خیلی از حق هایی که خانوم ها از نداشتن محروم هستن رو هم اونا ازش محروم میشن اصلا این به کنار اینکه دوسال از جوانی ی پسر که دوران رشد و پیشرفت در زندگی و کار هس از بین میره رو نمیبینن

امید وارم منظورم رو فهمیده باشی یا علی

حرفتون تا حدودی درسته ولی من خیلی دیدم مردا سر پولی که میارن تو خونه منت میزارنسر همسر و بچه هاشون م ...

بنظر من 90 درصد این مشکلات بخاطر اخلاق و رفتار بعضی از مرد ها اطرافشون هس مثل شوهر و برادر و پدر ولی اینکه میان همه مرد هارو به فحش میبندن اصلا جالب نیس

اکثراً حق کار و تحصیل و حق خیلی چیزای دیگه رو دارن اینجاهارو با جاهای دیگه مقایسه نکن ، اینجا بحث نفقه اینا هست و حضانت و کفالت و این حرفها 

به سراغ من اگر می‌آیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️
بنظر من همش شعار هس که میگن مردا باعث شدن ما نتونستیم خیلی از کار هارو بکنیممثلا چون پدرش یا شوهرش ن ...

تاپیک بیشتر در مورد مخالفت خانوما با حقوق زنان بود 

و اینکه اون خانواده ایی که دخترو محدود کرده جزئی از همین جامعه روشن فکریه که میگید همین خانواده ها جامعه رو تشکیل دادن و چیز جدای از هم نیست که 

با بعضی قسمت های حرفتون موافقم ولی بنظرم مردسالاری و حقوق از دست رفته رو خانم ها بیشتر تو جامعه حس میکنم تا شما اقایون

نمیشه به عنوان ی آقا بیای بگی جامعه روشن فکره مرد سالار نیست یکم خنده داره