2777
2789
عنوان

زردی و دونه

88 بازدید | 9 پست

سلام مامان های با تجربه من پسرم ۳۶روزشه زردیش روی ۶ ولی بازم صورتش زرده میگن زردی شیر مادر خوب میشه البته ۴تا متخصص اطفال رفتم و تمام آزمایش های بدن اوکی بود  

تا الان همه کاری ام کردم حجامت،ختنه،ترنجبین،عرق کاسنی بشورم،شیر بشورم،شیرخشک بدم البته کمکی ،شیر خشت بدم،و……

چیکار کنم بچم خوب شه 

و الان ۳روز بدنش پر شده از دونه های ریز و ضبر و پوستشم خشک شده 

ترو خدا بگید چیکار کنم 

ول کن وقتی دکتر گفته خوب میشه

اون دون ها هم راش نوزادیه اونام خوب میشن

آخی جوجه کوچولو الان بو بچه میده خونتون 😁😁

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

خیلی گرم نگهش ندار،اون دونه های ریز بخاطر گرمای زیادم هست گاهی،اگه همه چیش اوکی بوده پس نگرانی نداره

حجامت برای نوزاد چند روزه؟

رزق این لحظه ات ۵ تا صلوات برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان(عج)🤍♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زردی که هیچ مشکلی نداره و خوب میشه اون دونه های ریز هم احتمالا مال این ات و پاشغالایی که به خوردش دادی بچه آلرژی داره بهشون چطور دلت میاد این چیزا رو بهش بدی؟ 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

زردی بچه منم زیر ده بود ولی تا ۳ ماهگیش ادامه داشت چقد الکی دکتر بردیم بچرو اصلا نیازی نیست فقط باید صبر کرد تا خودش بره

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

زردی بچه منم زیر ده بود ولی تا ۳ ماهگیش ادامه داشت چقد الکی دکتر بردیم بچرو اصلا نیازی نیست فقط باید ...

سلام وقت بخیر صورتش اینجوری دونه زده و کلا زرد و سیاه و قرمز هست پوستش کدر هست و تمام بدنش اینجوری دون دون و ضبر هست تو گوششم دونه زده حتی 🥺🥺🥺 شیر خودمو میدم شیر خشک هم میدم 

سلام وقت بخیر صورتش اینجوری دونه زده و کلا زرد و سیاه و قرمز هست پوستش کدر هست و تمام بدنش اینجوری د ...

آخی عزیزم خدا حفظش کنه😍

برا دونه ها علائم حساسیته به یه ماده غذایی که بهتره ببری دکتر

رنگ پوستشم طبیعیه تا ۴ ماهگی هم زردیش میره هم رنگ پوستش باز میشه خوب میشه

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند