2777
2789
عنوان

خیلی استرس دارم واسه جواب کنکور کی میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیی مخصوصا امسال زیست کنکور اردیبهشت۴۲ کنکور تیر۵۱

ماشالله پسد خالم ۱۴۰۶ داره کنکور از الان استرس داره چیکار کنه به نظرت آزمونای آزمایشیم خراب میکنه 

هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋

۲۵۰۰۰منطقه یک شدم فکرنکنمکاش تا جمعه بیاد

بنظرم میاری 

چون منطقه یک بودی

ازاد همه شهرا رو زدی ؟ اگه همه رو زده باشب خیلی احتمال داری بیاری 

کاش واقعا کاش بیاد تا جمعه نکشه هفته بعد 

سرم بالاس چون بالا سرم خداس😇🩵

بنظرم میاری چون منطقه یک بودیازاد همه شهرا رو زدی ؟ اگه همه رو زده باشب خیلی احتمال داری بیاری کاش و ...

اکثر شهرارو زدم

ایشاالله قبولی عزیزدلم استرس به دلت راه نده این چندروز باید ریلکس باشیم دیگه من الان چندهفته اس استرس دارم

ماشالله پسد خالم ۱۴۰۶ داره کنکور از الان استرس داره چیکار کنه به نظرت آزمونای آزمایشیم خراب میکنه

مرسی عزیزم 

خب دو سال دیگه کنکور داره بنظرم اژمونای قلم چی بره مرتب مهم نیست نتیجه ش چی میشه نا امید نشع منم ی زمان ترازام۵۱۰۰ بود البته نمیخوندم درست ، تا اخرش سرم ب سنگ خورد دیگه نشستم خوندم … ناامید نشه تست زیاد تا میتونه بزنه اگه مشکل داره فیلم ببینه بعدش حتما تست بزنه 

حاشیه م نره 

من یک هفته قبل کنکور اکس  اشغال عمدا باهام کات کرد ک ضربه بخورم و واقعا هم خوردم:)

اکثر شهرارو زدمایشاالله قبولی عزیزدلم استرس به دلت راه نده این چندروز باید ریلکس باشیم دیگه من الان ...

مرسی عزیزم انشالله توام به خواسته دلت برسی💕

مرسی عزیزم خب دو سال دیگه کنکور داره بنظرم اژمونای قلم چی بره مرتب مهم نیست نتیجه ش چی میشه نا امید ...

فدات بشم پس روحیشو از دست نده قربونت بشم الهی مرسی 

هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋

فدات بشم پس روحیشو از دست نده قربونت بشم الهی مرسی

ازه عزیزم واقعا اگه هر روز درس بخونه حتی با ساعت مطالعه کم خیلی جلو میفته 

امیدوارم موفق بشه🦋