2777
2789
عنوان

من تپش قلب نمیگیرم عادیه بنظرتون

70 بازدید | 10 پست

عاشق یکی از همکلاسیام شدم . ینی یروز نبینمش کلن حالم یجوریه مث مرغ سرکندم. تو کلاس نباشه کلن گاهی درسو نمیفهمم . ولی باشه همینکه بفهمم هست حالم خوبه و دلم میخواد مدام ببینمش و باشه🥲ولی خب تپش قلب نمیگیرم ولی مثلا رد میشه دلم میخواد نگاش کنم ولی خب ضایعس براهمبن هول مبسم نمیفهمم باید کجا نگاه کنم. کلن اروم میشم .و متأسفانه اگر رفیقمم کنارم باشه ممکنه خندم بگیره کلن🤣چون یه ادمیم زیادی میخندم گاهی. گاهی از غصه ممکنه بیشتر بخنذم. ینی خیلیم دوسش دارم.ولی خب برعکس بقیه تپش قلب نمبگیرم ولی چش تو چش بشم هول میشم😂

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

وسواس فکری نداری؟

از چه نظر؟ 

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وسواس فکری نداری؟

تا یه حدی چرا دارم

من روانشناس نیستم. به نظر میاد زیادی داری بهش فکر می کنی. یه مشکلی هست توی روانشناسی بهش میگن limere ...

ارع خیلی تو فکرمه. وسط درس همچی . اولین باره موصوعی اینطوری ذهنمو درگیر کنه . 

ارع خیلی تو فکرمه. وسط درس همچی . اولین باره موصوعی اینطوری ذهنمو درگیر کنه .

ببین اینجا روانشناسها و روانپزشکها رایگان جواب میدن. ازشون بپرس. من ممکنه اشتباه کرده باشم. ولی چون گفتی خوشت اومده ولی وقتی می بینیش طوری رفتار می کنی که نفهمه گفتم شاید وسواس باشه. 

Drhast.com/q

ببین اینجا روانشناسها و روانپزشکها رایگان جواب میدن. ازشون بپرس. من ممکنه اشتباه کرده باشم. ولی چون ...

مرسیی عزیزم ولی خوندمش گقته بود لیمرنس از شخص مقابل انتطار داره و بی توجهی از جانبش بشه عصبی میسه و... 

ولی من اصلا باهاش درارتباط نیستم 

ببین اینجا روانشناسها و روانپزشکها رایگان جواب میدن. ازشون بپرس. من ممکنه اشتباه کرده باشم. ولی چون ...

نه اخه من اینقدر ضایع بازی کرذم خودش ممکنخ فهمیده باشه 🤣ولی خب خیلیم نباید ابرو شرفمو ببرم چون قرار نیست بقیه کلاس بفهمن😂

😂به هر حال مراقب خودت باشببخش من نمی خواستم ذهنتو مشغول لیمرنس کنم‌

قربونت برم مرسیی عزیزم

اتفاقا کارخیلی خوبی کردی ممنونتم عزیزم♥️