ashkbos مدیر استارتر عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 906 عنوان شوهرم با مادرش رفتن تو باغچه به من نگفت بیا 684 بازدید | 51 پست امشب شب نشینی دارن با اقوامشون . شوهرم مادرش برداشت رفت تو باغچه . اصلا به من نگفت میای یا نه حالا مادرش یه تعارفی زد اما خودش اصلا نگفتدلم میخواد پیامش بدم صد تا حرف بارش کنم . اما دلمم نمیخواد خودم کوچک کنم. اما خیلی اعصابم خورده 1404/07/16 | 18:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 11892 بیخیال حوصله داری توام یه همچین کاری کن دلت خنک شه مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
maghz عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 4952 خدایا چرا زندگیو انقد سخت آفریدی چرا باید انقد اذیت شیم خدا خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست
مامورمخفی عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 2143 حالا بزار تنهاا باشن چی میشه مگه ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻
maaahahid عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 1187 بنظرم حرفی نزن ولی خیلی باهاش سرسنگین بشو قهر نکنا اما اصلا انگار نیست محلش نده ولی نگو از چی ناراحتی بزار خودش بفهمه
ashkbos مدیر استارتر عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 906 بیخیال حوصله داری توام یه همچین کاری کن دلت خنک شه اخه ما اصلا با اقواممون رابطه نداریم بخوام همچین کاری کنم
آرنوید عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 323 بی انصافیه ولی بیخیال موقعی که اون باهات صحبت میکنه باهاش سرد باش
رستاخیزکائنات عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 20474 اینا که دوست ندارن با زن و بچه برن بیرون چرا ازدواج میکنند من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 11892 اخه ما اصلا با اقواممون رابطه نداریم بخوام همچین کاری کنم بنظرم چیزی بگی نقطه ضعف میشه برات مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
ashkbos مدیر استارتر عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 906 بنظرم حرفی نزن ولی خیلی باهاش سرسنگین بشو قهر نکنا اما اصلا انگار نیست محلش نده ولی نگو از چی ناراحت ... اصلا براش مهم نیس ناراحت بودنم . صد روز هم ناراحت باشم نمیگه چرا ناراحتی