2777
2789
عنوان

شوهرم با مادرش رفتن تو باغچه به من نگفت بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر خونه زندگی . اما خونه نداریم فعلا تو خونه پدرم زندگی میکنیم

با این آدمی که عرضه اجاره کردن یه خونه را نداره و داماد سرخونه شده و انقدرم بی‌احساسه چه دلیلی داشتی حالا ادامه بدی

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
اون کار توئه من مثل تو وحشی نیستمچقدر بی شخصیتیچرا وقتی حرف حق بهتون میزنن جای قبول کردن چرند میگیدک ...

زنایی مثه تو  هرچی بیاد سرشون حقشونه من با خانومای سالم حرف زدم 

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

چون پیش خانوادت هستی خیالش راحته...بعد احتمالا خودش هم از اونجا موندن خسته فکر کن تو با خانوادش چقدر ...

من یک سال با اینکه تازه عروس بودم با خانوادش زندگی کردم . اونم تو شهر غریب

اون کار توئه من مثل تو وحشی نیستمچقدر بی شخصیتیچرا وقتی حرف حق بهتون میزنن جای قبول کردن چرند میگیدک ...

ب تو هم ربطی نداش تاپ تو بود مگه مفتش

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

با این آدمی که عرضه اجاره کردن یه خونه را نداره و داماد سرخونه شده و انقدرم بی‌احساسه چه دلیلی داشتی ...

به خاطر بچم . ناخواسته باردار شدم . نمیدونم چیکار کنم

زنایی مثه تو هرچی بیاد سرشون حقشونه من با خانومای سالم حرف زدم

ابله

باز این حرفتم ربطی نداشت

الان تو خیلی سالمی با این روانپریشیت

اومدی وسط یه تاپیک پارازیت می اندازی دارم بهت میگم می خوای مطلبی رو بیان کنی برو جدا براش تاپیک بزن صحبتت رو بکن شاید به درد کسی هم بخوره،دارم راهنماییت میکنم بتونی حرفت رو بزنی و درست انتقالش بدی بعد چرت و پرت میگی باز

واقعا مشخصه کی هرچی بیاد سرش حقشه و کی مریضه

به خاطر بچم . ناخواسته باردار شدم . نمیدونم چیکار کنم

چی بگم 

این آدم انقدر بی‌عرضه‌ست برای زن و بچه‌اش یه سقف بالا سرشون نمی‌تونه تامین بکنه آخه از این آدم برای بچه‌ات پدر در میاد به نظرت بچه پدر باعرضه‌ای درست حسابی لازم نداره

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
ابلهباز این حرفتم ربطی نداشتالان تو خیلی سالمی با این روانپریشیتاومدی وسط یه تاپیک پارازیت می اندازی ...

در شان من نیس هم کلام شدن با آدمایی مثه تو

مخاطبتو عوض کن😂😅😅🤣🤣